Programajánló - Volt Fesztivál
2012. június 19. írta: redbandita

Programajánló - Volt Fesztivál

Még tavasszal írtam egy összefoglalót a legnagyobb hazai zenei fesztiválokról, de gondoltam érdekes lenne egyesével is bemutatni őket. Jövő héten indul a Volt Fesztivál Sopronban, így gondoltam azzal kezdek...Nézzétek meg milyen programokkal várnak titeket a szervezők!

Idén a Sziget mellett a Volt Fesztivál is a huszadik születésnapját ünnepli, így talán részben emiatt is nyitnak idén június 26-án egy gigantikus bulival. Majd 27-én megindul az "őrület" olyan sztárokkal, mint a Magna Cum Laude, a Supernem, a Sow Patrol (UK), Skrillex (USA) vagy a Magashegyi Underground, 30Y, HS7, P.U.F, Belga, Harcsa Veronika, de akár Mogács Dániel poénjain is röhöghetsz.

Másnap az idei Eurovíziüs Dalfesztiválon minket képviselő Carbonfools, Katy B (UK), Simple Plan (USA), Hősök, Punnany Massif, persze a lista közel sem teljes, az említetteken kívül is rengeteg koncert lesz.

Pénteken PASO, Vadfruttik, Ákos, Anna and The Barbies, Zagar, Péterffy Bori és a Love Band, Irie Maffia, Yonderboi, Ganxta Zolee és a Kartell, Kowalsky meg a Vega, Soerii Poolek, KESH, Szabó Balázs, Váczi Eszter és Quartet.

A záró napon koncertet ad a Csík Zenekar, a Kiscsillag, Tankcsapda, Quimby, Copycon, Subscribe, Road, Nemjuci, Hooligans, Alvin és a mókusok, Caramel, a Dumaszínház fellépőjeként pedig Aranyosi Péter érkezik majd.

Jegyárak: Napijegy június 16-tól 10.990 Ft. Bérlet június 16-tól 28.000 Ft. Kombinált bérlet (Volt+Sound) június 16-tól 58.000 Ft.

Nézzétek milyen különleges események várhatóak:

Facebook oldalon még több részlet megtudható.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr624596774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása