EB All Star
2012. június 19. írta: enbee

EB All Star

Tudom, nem az a hivatalos menetrend, hogy egy sport eseményen a csoportkörök végeztével hirdessenek all-star csapatot, de mi, itt a PopKultnál, most ezt fogjuk tenni, rákényszerítve magunkat, hogy biztosan a teljes mezőnyből szemezgessünk. Következzen hát a mi kezdő tizenegyünk, aminek a labdakészséghez - természetesen - semmi köze! A tovább gombra kattintva megtalálhatjátok a 2012-es foci EB-ről összeállított pasimustránkat. Lehet, hogy a kezdőcsapatunk felállása kicsit fura, de nekünk így tetszik :]

euro2012.jpg

A kapusunk a spanyol válogatott és a Real Madrid csapatkapitánya, Iker Casillas
iker_casillas_gk.jpg

Következnek a védők:
Jérôme Boateng - Németország [Bayern München]
jerome_boateng_def_1.jpg

Olof Mellberg - Svédország [Olympiacos F.C.]
olof_mellberg_def_1.jpg

Gerard Piqué - Spanyolország [FC Barcelona]
gerard_pique_def.jpg

A középpályásaink:
Daniele De Rossi - Olaszország [A.S. Roma]
daniele_de_rossi_mdf.jpg

Christian Eriksen - Dánia [AFC Ajax]
christian_eriksen_mdf.jpg

Steven Gerrard - Anglia [Liverpool F.C.]
steven_gerrard_mdf.jpg

Kim Källström - Svédország [Olympique Lyonnais]
kim_kallstrom_mdf.jpg

És persze vannak csatáraink is:
Karim Benzema - Franciaország [Real Madrid C.F.]
karim_benzema_fw.jpg

Robert Lewandowski - Lengyelország [Borussia Dortmund]
robert_lewandowski_fw.jpg

Christiano Ronaldo - Portugália [Real Madrid C.F.]
cristiano_ronaldo_fw.jpg

Felmerült egy Beauty vs. Beast poszt ötlete is a válogatottunk kapcsán, de rájöttem, hogy az még tőlem is gonosz lett volna, úgyhogy maradtak a szép fiúk. Persze a sokat mutogatott, jobb játékosoknak könnyebb volt bekerülni, mint azoknak a kispadot melegítőknek, akiket az egész torna alatt alig láthattunk, de ez benne volt a pakliban. Azért ha valaki szerintetek kimaradt a csapatunkból, pedig nagyon is itt lenne a helye, akkor szóljatok, és összeállítjuk a cserék listáját is.

Végezetül egy új díj. Ha lenne olyan titulus, hogy a "Legszimpatikusabb szurkoló bázis", azt nagy valószínűséggel nálunk is, és a hivatalosabb szavazásokon is az Írek nyernék. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy bejárta a világot az ír-spanyol meccs utolsó pár percének felvétele, amelyen az ír szurkolók éneklik a Fields of Athenry-t - 4:0-s spanyol vezetésnél! Az utóbbi idők egyik legjobb országimázs videója.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr14581698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása