Csillag Születik '12 - 6. élő show
2012. május 27. írta: enbee

Csillag Születik '12 - 6. élő show

Bevezetésnek csak annyit, hogy Puzsér a szokásos feketében volt. Szirota Jennifer rajongók valószínűleg be is rágtak rá tegnap este - na persze nem a ruhája, hanem a véleménye miatt. A pártatlan nézőknek viszont inkább jó a "hír", hogy így nem négy bólogatós kutya ült a zsűritagok székeiben.

Juhász Marci

Mészáros János Elek

Quantum XXL

Szirota Jennifer

A héten már elég kicsi különbségek voltak a fellépők pontszámai között, de a dupla produkcióknak hála holtverseny most sem volt. A sorrend:

  1. Quantum XXL 73 ponttal (megint)
  2. Szirota Jennifer 71 ponttal
  3. Juhász Marci 69 ponttal
  4. Mészáros János Elek 68 ponttal


Meglepő módon az utolsó kettőt illetően a nézők és a zsűri véleménye megegyezett tegnap. Ennek megfelelően akiknek izgulniuk kellett az utolsó továbbjutó nevének kimondásakor, azok Juhász Marci és Mészáros János Elek voltak.

Na, mi lesz a jövő heti sorrend? Én mondjuk a Quantumnak drukkolok, de nem tudom, hogy egy tánccsoport nyerhet-e ilyen műsort? Mondjuk az énekesek ellen is szólnak "érvek": Mészáros János Elekhez hasonló "anti-sztár" alkat a hazai énekes tehetségkutatókban ilyen messzire nem jutott még, pláne nem nyert, illetve a konkurencia műsorban pont most nyert egy Szirota Jennifer karakteréhez nagyon hasonló fiatal lány, ezért elég rizikós lenne vele megnyeretni a szériát. Álmatlan éjszakákat nem fog okozni ez a nagy dilemma, de azért kíváncsi leszek a jövő heti eredményekre. Meg persze a produkciókra is.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr254549004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása