Csillag Születik '12 - 5. élő show
2012. május 20. írta: enbee

Csillag Születik '12 - 5. élő show

Majd' minden héten azzal indítottam, hogy jaj de kevesen vannak a versenyben lévők, és ez ugyan a tegnapi megmérettetésre is igaz volt, de megkíméllek benneteket, hogy ez alkalommal is kimondjam ezt a tényt. Mármint direktben. A szombat esti produkciókat a törés után megnézhetitek. És előre szólok, hogy felkészülhessetek: csak úgy repkedtek a tízesek!

Juhász Marci

Mészáros János Elek

Németh Zoltán "plaZma"

Quantum XXL

Szirota Jennifer

Azt ugye múlt héten láthattuk, hogy a zsűri pontozása nem sokat ér jelent, de azért nézzük meg, hogy ők milyen sorrendet állítottak fel

  1. Quantum XXL 73 ponttal
  2. Juhász Marci 70 ponttal
  3. Szirota Jennifer 68 ponttal
  4. Mészáros János Elek 66 ponttal
  5. plaZma 55 ponttal

És akkor a döntés:

Az ötödik élő show-ra úgy tűnik összeért a nézők és a zsűri véleménye, már ami jelen pillanatban a legfontosabb pozíciót, a kiesőt illeti. Másik végletként a legtöbb pontot kapott Quantum XXL elérte az idei Csillag születik legmagasabb pontszámát, a 38-at. A három tízes mellett Puzsértól sikerült egy nyolcast elérniük! Szép munka volt, fiúk!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr314527486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása