Csillag Születik '12 - 4. élő show
2012. május 13. írta: enbee

Csillag Születik '12 - 4. élő show

A negyedik élő adásra igencsak megcsappant az idei Csillag születik mezőnye. A műsoridőt azonban így is ki kellett tölteni, és a helyett, hogy az adást sztárokkal zsúfolták volna tele a szerkesztők, inkább a maradék hat fellépőnek adtak még egy esélyt a bizonyításra. A csavar a dologban, hogy minden versenyzőnek engednie kellett egy picit a saját elképzeléseiből, hogy sikeres duettet hozhasson létre valamelyik társával.

A prügyi duó Juhász Marcival

Szirota Jennifer és Mészáros János Elek

plaZma és a Quantum XXL

Babos Richárd és Dósa Krisztián

Juhász Marci

Mészáros János Elek

Németh Zoltán "plaZma"

Quantum XXL

Szirota Jennifer

A zsűri csak az egyéni produkciók után pontozott, és mivel olyan kevesen vannak már a versenyben maradottak, gondoltam nem probléma, ha a teljes sorrendet leírom. Szóval: holtversenyben a legjobbak Szirota Jennifer és a Quantum XXL voltak 32-32 ponttal, harmadikak lettek a prügyi fiúk és Juhász Marci 28-28 ponttal, és ötödikek Mészáros János Elek és plaZma 27-27 ponttal. Persze külön-külön kapott mindenki pontszámot, ez a sok holtverseny talán annak köszönhető, hogy a zsűri nem igen lépett ki a saját komfort (pontszám) zónájából. Talán majd legközelebb.

És hogy a nézői szavazatok hogyan befolyásolták az eredményt? Íme a döntés:

A két legkevesebb szavazatot a prügyi fiúk és a Quantum XXL kapta. Mivel a héten csak egy kieső volt, ezért a két utolsó helyezett közül is a (szavazatok alapján) gyengébb produkció búcsúzott, vagyis Dósa Krisztián és Babos Richárd. Ezek után kíváncsi lennék, hogy a zsűri pontszámai hogyan befolyásolják a végső sorrendet?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr124504769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása