Május 4-én érkezik a Békét bíró második évada
2012. április 26. írta: redbandita

Május 4-én érkezik a Békét bíró második évada

Meg lehet úgy oldani mások magánéletét, hogy közben a sajátunk romokban hever? A Békét bíró című sorozat főhőse egyszerre igyekszik megoldást találni mások krízishelyzetére és saját házassági válságára. Kevesebb, mint két hónappal az amerikai premier után Magyarországon is látható lesz a sorozat második évada. Az igazságért végletekig harcoló mediátor Kate Reed (Sarah Shahi) május 4-től vállal újabb ügyeket a Universal Channel-en.

Alig másfél hónappal az amerikai premier után itthon is láthatjuk Kate Reed újabb kalandjait a Békét bíró (Fairly Legal) második évadában. A jogrendszer rugalmatlanságában csalódott egykori ügyvédnő mediátorként segíti ügyfeleinek peren kívüli megegyezését, amelyben jócskán megnehezíti dolgát ex-férje, aki San Francisco helyettes kerületi ügyésze, valamint vele egykorú „gonosz mostohaanyja” is, aki Kate apjának ügyvédi irodáját vezeti.

A Katet alakító Sarah Shahi igen közel érzi magához sorozatbeli karakterét, akinek sok nehézséget kell leküzdenie az új évadban.

„Az előző évadban Kate-nek még volt hová fordulnia. Bár meghalt az édesapja, de a férje mellette állt, és a lakóhajójához is nagyon ragaszkodott. Az új évadban kicsúszik a lába alól a talaj, így rákényszerül, hogy megtalálja a helyét a világban, a jól megszokott biztonsági háló nélkül. – mondta el Sarah Shahi.

A május 4-én debütáló második évadban a főhősnő újabb személyes konfliktusokkal és szokatlanul nehéz esetekkel szembesül, amelyek során újra és újra bizonyítania kell kiváló problémamegoldó képességét.

Békét bíró második évad május 4-től minden pénteken a Universal Channel műsorán.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr624476416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása