Grace Klinika - Grey's Anatomy 7X09 - 7X10
2012. április 24. írta: redbandita

Grace Klinika - Grey's Anatomy 7X09 - 7X10

Na ismét sikerült utolérni magam a Seattle-i orvosok életéről szóló sorozattal, persze csak a magyar vetítésekhez képest. Az RTL Klubon ma este kerül adásba a kilencedik rész, de mivel én néhány nap alatt megnéztem az évadot, ezért egy kicsit előre kell írnom, hogy ne felejtsek el semmi fontosat, mert az események zajlanak, elég zűrössé kezd válni az évad, ami mondjuk nem meglepő, ha a Grace Klinikáról van szó.

7X09 Végtelen éjszaka (Slow Night So Long)

Owen (Kevin McKidd) arra kéri Christinát (Sandra Oh), hogy találjon valami munkát, ne csak a kanapén üldögéljen, naphosszat. Christina így állást vállal a kórházzal szemben lévő bárban, és a betérő orvosok mindegy szálig sokkot kapnak az új pultostól. Ráadásul Christina kifejezetten rossz az új munkakörben, ihatatlan koktélokat kever, megissza a fél bevételt, ingyen piákat osztogat, így csakhamar kirúgják. Mivel Owen éjszakás, így Derek (Patrick Dempsey) felügyeli a már-már sztriptíz táncosi karrierbe kezdő Christinát.

Eközben megindul a harc a vezető rezidensi posztért, Karev (Justin Chambers) és Meredith (Ellen Pompeo) szinte biztosak benne, hogy kettőjük közül kerül majd ki a "győztes". Addig azonban sok víz lefolyik még... Most pl. Meredithnek nagyobb fejtörést okoz dr. Strak (Peter MacNicol), aki bár ügyeletes, egyszerűen lelép, és nem lehet elérni telefonon se, pedig egy beteg gyerkőcnek nagy szüksége lenne rá. Még a Főnök (James Pickens Junior) is tudomást szerez a dologról, és kénytelen bejönni az éjszaka közepén, aminek nagyon nem örül és jól kioszt mindenkit. Alex és Mer kezükbe veszik a dolgot és egyedül végzik el a műtétet.

Eközben a traumán Avery (Jesse Williams) és KisGrey (Chyler Leigh) teljesítenek szolgálatot, Owwen felügyelete alatt. Averynek még mindig rémálmai vannak a lövöldözés miatt és végül elárulja, hogy miért. Ám eközben elveszítenek egy fiatal srácot, akinek autóbalesete volt, de már nem lehet megmenteni...

Mark (Eric Dane) és Callie (Sara Ramirez) a túl sok piának és a magánynak köszönhetően egymás karjában kötnek ki...

7X10 Béke és nyugalom (Adrift And at Peace)

Az események tovább bonyolódnak, mert Christina még mindig nem hajlandó beszélni a dolgokról és mivel nincs jobb dolga, ezért Sheperd-el tart, horgászni. Meredith és Owen is egyre furcsábban néz az újdonsült párosra, valamennyire mindketten kezdenek féltékenyek lenni. Ráadásul Meredith egyértelműen hibásnak tartja Owent, aminek hangot is ad, ráadásul pont egy műtét közepén. Owen kiküldi a műtőből.

Callie és Mark megegyeznek, hogy ez egy egyszeri alkalom volt, mivel mindketten másba szerelmesek. Callie munkába folytja a bánatát, szeretne Alexből egy "új Calliet" nevelni, és ortopédsebésszé varázsolni. először Alex is hajlik a dologra, mivel Strak mellett nem olyan már a gyerekosztály, mint régen. Ráaádásul mindketten úgy érzik, hogy Arizona (Jessica Capshaw) elhagyta őket, és ez összekovácsolja a párost. De nem sokáig...

Teddy eközben megismeri Henryt (Scott Foley), aki betegként van a klinikán és éppen megakarja kérni barátnője kezét. A lány nemet mondd, és az is kiderül, hogy miért. Henry nagyon beteg, de nincs megfelelő biztosítása, így a Főnök kénytelen hazaküldeni Őt, ez nagyon nem tetszik Teddynek.

Miranda (Chandra Wilson) nagy felfedezést tesz egy korábbi betegének az ügyében, amiben egy ápoló, Eli (Daniel Sunjata) segíti, aki később randira is hívja.

Az epizód végén egy váratlan vendég kopogtat Callie ajtaján.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr554469196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása