Grace Klinika - Grey's Anatomy 7X07-7X08
2012. április 23. írta: redbandita

Grace Klinika - Grey's Anatomy 7X07-7X08

Sikerült megint elmaradni a Grace Klinikával, úgyhogy most igyekszem bepótolni. Események pedig vannak bőven, elég sok főszereplő élete fenekestül felfordul pl. Callie és Arizona szakítanak, Christina új gyógymódot talál ki magának, amiben csak Derek támogatja.

 

7X07 Próbálkozások (That's Me Trying)

Az előző részben ugyebár kiderült, hogy Arizona (Jessica Capshaw) megnyert egy ösztöndíjat, így Afrikába kell menni, hogy gyógyítson. Callie (Sara Ramirez) úgy dönt, hogy ő is feladja az eddigi életét és szerelmével tart. Lassan elérkezik a nagy nap, így a páros nagy pakolásban van, bár a legtöbb dolgot nem vihetik magukkal. Így egy csomó tárgyat Marknak (Eric Dane) ajándékoz Arizona, amitől Callie kikészül. A páros beadja a felmondását is, amire a Főnök (James Pickens Jr.) nagyon rosszul reagál, megsértődik, és Callie fejéhez vágja, hogy milyen nagy tervei voltak vele.

Mark bár ki van bukva legjobb barátnője elköltözésén, szeretne minél jobb búcsúbulit szervezni, de szinte mindenkinek közben jön valami, így a bulin csak egy két fő van jelen. Ezen Callie megint kiakad és elég egyértelmű, hogy bár szereti Arizonat nem akar Afrikába menni. Ezt Arizona is megérzi és egy elég durvára sikeredett jelenet után, végül sak egyikük száll repülőre...

Eközben a klinikán Owen (Kevin MCKidd) beindítja a programot, amivel felkészíti a rezidenseket egy esetleges újabb katasztrófára. A feladatot April (Sarah Drew) végzi a legjobban, olyannyira, hogy végül ő és Karev (Justin Chambers) nyerik a "versenyt".

Christina (Sandra Oh) nem vesz részt Owen programjában, sőt egyre inkább kivonja magát az orvosi teendők alól, Merdith (Ellen Pompeo) fejére olvassa, hogy ő a hibás mindenért, majd egyszerűen csak felmond...

7X08 Valamit valamiért (Something Gotta Give)

Miután Avery (Jesse Williams) leszerepel Owen tesztjén, és kihagyja a programot, valahogy elkezdik kerülni az orvosok. Nem akarnak vele műteni, ami egyre inkább zavarja őt.

Megérkezik az új gyerekorvos Arizona helyett, ám dr Stark (Peter MacNicol) semmiben sem hasonlít az elődjére, csúnyán beszél a rezidensekkel, semmibe veszi őket, és a betegek sorsa sem érdekli különösebben. Karev egy egész jó ötletet ad neki, amit sajátjaként tár a főnök elé. April Karev pártjára áll, majd egymás karjában találnak nyugalomra, ami verekedéshez vezet.

Christina a felszabadult energiáit, idejét lakberendezésbe, lakásavatóba és Callie hajának hááát átformálásába öli, utóbbi olyan jól sül el, hogy sürgősen fodrászhoz kell menniük.Meredith, Owen és Teddy (Kim Raver) elhatározza, hogy majd a bulin meggyőzik a lányt, térjen vissza a klinikára, de Derek 8Patrick Dempsey) szerint ez nem jó ötlet...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr324468721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása