Egy magyar kislány tündérmeséje Londonban
2012. április 04. írta: redbandita

Egy magyar kislány tündérmeséje Londonban

A 12 éves Németh Szintia egyik nagy álma vált valóra: megnyerte a Disney Csatorna által meghirdetett Indul a Risza! Dance, dance versenyt, és részt vehetett a világhírű Jay Revell tánckoreográfus londoni kurzusán.

A budapesti kislány 5 csodálatos napot tölthetett el édesanyjával Londonban. Megnyerte a Disney Csatorna által meghirdetett Indul a Risza! Dance, dance táncversenyt, és a világhírű Pineapple Dance Studios jóvoltából márciusban részt vehetett egy tánckurzuson még négy ország szerencsés nyertesével.

,, Minden olyan gyorsan történt, mint a filmekben. Az utolsók között a nevezési határidő lejárta előtt küldtük be a videót”- mesélte Németh Szintia, a táncverseny győztese. ,,A győzelem híre határtalan örömmel és boldogsággal töltött el minket, sok év kitartó és szorgalmas tánctanulás munkája érett be. Hatalmas ajándékot és lehetőséget adott a sors a kislányom kezébe.” -tudtuk meg a tehetséges táncos édesanyjától.

Jay Revell-től, a sztár tánckoreográfustól tanulhattak a táncosok, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Kelly Rowland, Cheryl Cole és Alexandra Burke.

,,Nagyon nagy megtiszteltetés volt a gyerekeknek tőle tanulniuk, és nem csak rendkívül táncos és koreográfus, de egy nagyon kedves embert ismerhettünk meg a személyében. Úgy érzem, mind az én kislányom, mind a többi országból jött győztes megmutatták, hogy tehetségesek, és szívből jön a tánc iránti szenvedélyük.”- mesélte Szintia édesanyja.

Szintiáék a tánckurzuson kívül egy városnéző buszos túra keretében megcsodálták a világvárost, és ellátogattak a Lyceum Theatre-be is, ahol „Az oroszlánkirály” című Disney musicalt tekinthették meg. Szintiáék útját a Disney Csatorna stábja végigkövette, és az izgalmas útjukról az összefoglalást a Disney Csatornán lehet majd megtekinteni.

Az Indul a Risza! Dance, dance! táncversenyt VV Béci, Brasch Bence és Lola is támogatta. Az ifjú táncos tehetségeknek egy videót kellett feltölteniük a Disney hivatalos weboldalára, és a legjobb tízet Béciék választották ki közösen. A Disney Csatorna nézői a 10 döntős közül internetes szavazással választhatták ki kedvenc táncos videójukat.
Az Indul a Risza sorozat május 28-án 09:45-től különleges adáspremierrel várja a gyereket „INDUL A RISZA!: A tánctábor” címmel. Addig is a húsvéti szünetben hétköznapokon 19:00 órától vagy hétvégén 20:00 órától találkozhatnak a rajongók Rocky-val és CeCe-vel.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr844364756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása