Brasch Bence, Lola és VV Béci táncoktató videót készített  - az Indul a Risza! internetes táncversenyre várják a tehetségeket
2012. január 03. írta: redbandita

Brasch Bence, Lola és VV Béci táncoktató videót készített - az Indul a Risza! internetes táncversenyre várják a tehetségeket

Elkészült VV Béci, Brasch Bence és Lola közös táncoktató videója, ugyanis a sztárok és a Disney Csatorna közösen hirdették meg az „Indul a Risza! Dance, dance” táncversenyt. A versenyre jelentkezőknek nem kell mást tenniük csak felvenni önmagukat, amint épp táncolnak, és feltölteni a videót a verseny honlapjára 2012. január 09-ig. A fődíj egy londoni tánckurzus a világhírű Pineapple Dance stúdióban.

@Disney Csatorna

Az oktatóvideót a sztárok segítségképpen készítették azoknak a jelentkezőknek, akik nem a saját koreográfiájukkal szeretnének nevezni, hanem könnyebbnek érzik betanulni egy mozdulatsort. A videót telefonnal, kamerával, bármilyen eszközzel el lehet készíteni; a szervezők nem profi videoklipeket várnak.

A táncverseny ötletét a Disney Csatorna nagy sikerű táncos vígjáték sorozata, az „Indul a Risza!” adta, amelyben két tehetséges táncos lány CeCe Jones és Raquel „Rocky” Blue álma válik valóra: háttértáncosként dolgozhatnak egy népszerű showban. A Disney Csatorna internetes táncversenyének köszönhetően most egy magyar fiatal álma is valóra válhat. A feladat, hogy a gyerekek otthon videóra vegyék a barátaikkal közösen vagy egyénileg előadott tánc produkcióikat, és feltöltsék az oldalra.

A nevezők közül VV Béci (művésznevén Young G), Brasch Bence és Lola döntése alapján a 10 legjobb kerül be a döntőbe, akikre 2012. január 24. és február 05. között szavazhat a közönség a hivatalos honlapon. A legtöbb szavazatot begyűjtő győztes fantasztikus jutalma egy londoni út, amely során részt vehet egy tánckurzuson a világhírű Pineapple Dance táncstúdióban. A táncverseny február 25-én éri el a csúcspontját, amikor is kihirdetik a nyertest – az „Indul a Risza!” régóta várt, második évadjának premierjével egy időben.

A sztárok által készített videoklip:

A forgatásról készült werkfilm:

A koreográfiát a korábban is koreográfusként dolgozó Béci találta ki, Lolának és Brasch Bencének pedig csupán pár órája volt arra, hogy tökéletesen begyakorolják. A koreográfia Adam Hicks & Drew Seeley: Dance for Life számára készült, ami az Indul a Risza! sorozat egyik betétdala.

A versenyről további információ ezen az oldalon található.

Sztárok tanácsai a nevezőknek: 

„Mindenki megtanulhat táncolni: tényleg csak kitartás és gyakorlás kérdése. Hidd el, ha nincs jó ritmusérzéked, akkor is menni fog. Mindent meg lehet tanulni. A legfontosabb, hogy táncórán magaddal foglalkozz, ne azzal, hogy a másik mit csinál és pláne ne akarj megfelelni a többieknek. Ne azért járj táncolni, mert csajozni vagy pasizni akarsz!” (Béci)

„A mai helyzetben nagyon nehéz érvényesülni, rengeteg tehetségkutató van. Próbálkozni kell, én is meghallgatásról meghallgatásra jártam. Megérte, mert az Operett színháznál is sikeres volt a felvételim, és a Csillag Születik is nagyon jó lehetőség volt, hogy megismerjenek és felfigyeljenek rám. A lényeg, hogy soha nem szabad feladni!” (Brasch Bence)

„Nem szeretem, ha valaki nagyon kihívóan táncol, de alapjában véve azt gondolom, hogy a tánctéren nem az számít, hogy mennyire mutat jól valaki, ha táncol, mennyire jók a mozdulatok, hanem az, hogy élvezze, amit csinál. Én azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy engedje el magát és táncoljon, úgy ahogyan szeret!” (Lola)

Hír forrása: Disney Csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr893516789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása