ACM Awards 2012
2012. április 03. írta: enbee

ACM Awards 2012

Jut mára még egy díjkiosztónk, és Taylor Swift itt is érdekelt, bár ez egyáltalán meglepő. A country zenészeknek két nagyobb szövetsége is van: a Nashville-i illetőségű Country Music Association (CMA) és a Los Angelesben székelő Academy of Country Music (ACM). Persze mindkét szervezet megválasztja (és díjazza) az általa legjobbnak tartottakat minden évben, és az ACM a 2011-es "eredmény hirdetését" történetesen most hétvégén, egészen pontosan április 1-jén tartotta. A házigazdák Reba McEntire és Blake Shelton voltak.

Az év előadója: Taylor Swift

Az év dala: Eli Young Band - Crazy Girl
Az év felvétele: Jason Aldean és Kelly Clarkson - Don't You Wanna Stay

Az év albuma: Miranda Lambert - Four the Record
Az év énekesnője: Miranda Lambert
Az év énekese: Blake Shelton

Az év duója: Thompson Square
Az év bandája: Lady Antebellum
Az év felfedezettje: Scotty McCreery

Az év videója: Toby Keith - Red Solo Cup (sztem egyben az év legfülbemászóbb dala is)

Az év eseménye: Jason Aldean és Kelly Clarkson - Don't You Wanna Stay

Az ACM nem csak a zenészeket, de a többi iparági dolgozót is értékeli. Díjat osztottak például még olyan kategóriákban, mint az év kaszinója, night klubja, promótere, producere, hangmérnöke, különböző hangszerenként a zenésze, rádiós műsorvezetői és rádió csatornái.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr924362104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása