New Girl 1X11 Jess & Julia
2012. február 26. írta: redbandita

New Girl 1X11 Jess & Julia

Két dudás nem fér meg egy csárdában, hogy rögtön egy nagy közhellyel éljek. Így tulajdonképpen várható volt, hogy Jess és Nick új barátnője(?), Julia összebalhéznak. Pedig azt gondolnánk, hogy Jess-el lehetetlen összeveszni...

Jó néhány résszel ezelőtt még szinte biztosra vettem, hogy Nick (Jake M. Johnson) előbb vagy utóbb, de bele fog szeretni Jess-be (Zooey Deschanel). Nem tudom ezt pontosan miért gondoltam így, de valahogy ez a megérzésem volt. De nem számoltam ezzel a bizonyos Juliával (Lizzy Caplan), akivel nagyon úgy fest, hogy egyre komolyabbra fordulnak a dolgok. (Mondjuk most sem vagyok biztos benne, hogy sorozat készítői ne boronálnák-e össze őket a későbbiekben... Na de ezzel majd ráérünk akkor foglalkozni).

Jess kap egy közlekedési bírságot, és ha már kéznél van egy ügyvéd, akkor az ő segítségét kéri. Nick ezt először rossz ötletnek tartja, de aztán belemegy. Jess hozza a szokásos formáját, de Julia nem hiszi, hogy a lány valójában ilyen kis színes egyéniség, és kinyilvánítja utálatát. A lányok egyöntetűen Jess mellé állnak, így megkezdődik a harc a két nő között...

Schmidt (Max Greenfield) eközben azzal próbál megbirkózni, hogy Jess után egy másik nő is megfordul a fürdőben, amíg ő esetleg zuhanyzik. Nem kifejezetten szereti a helyzetet, főleg, hogy érthetetlen (?) okok miatt van egy kis törölköző problémája is :) Az epizód szinte legviccesebb jelenetei, azért szinte, mert a felháborodott/utálkozó Jess is nagyon mókás jelenség.

Winston (Lamorne Morris) eközben egy régi és rendkívül furcsa kapcsolatát próbálja elég sajátosan felmelegíteni, viszonylag kevés sikerrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr964209911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása