Jön a Megasztár 6
2012. január 16. írta: redbandita

Jön a Megasztár 6

Végre kibújt a szög a zsákból, hogy egy ilyen olcsó közhellyel éljek. A TV2 hivatalosan is bejelentette, hogy 2012. Február 10-én pénteken útjára indítja a Megasztár hatodik évadát. Ennek okán gondoltam nosztalgiázzunk egy kicsit és nézzük meg kik nyerték meg az első öt adást és megmutatom Nektek egy-egy kedvenc dalomat tőlük. A hírek szerint a műsorvezető Till Attila és Liptai Claudia lesznek. A zsűrit is teljesen újjá szervezték: Bereczki Zoltán, Falusi Mariann már biztosan benne lesznek a bandában. A másik két(?) tag egyelőre titkos.

 

2004: Tóth Vera, aki olyan nagyágyúkat ütött ki a nyeregből, mint Oláh Ibolya vagy Gáspár Laci. Vera az utóbbi években három lemezt adott ki, és koncertek sorát adja. De feltűnik általában a különböző TV műsorokban pl. Fábry Show, Nagy Duett stb. 

 

2005: Molnár Ferenc Caramel a döntőbe Palcsó Tomival jutott, de menet közben olyan neveket ejtett ki a versenyből (persze képletesen), mint Tóth Gabi, Torres Dani. Caramel negyedik sikeres lemezét dobta nemrégiben piacra, számos szebbnél szebb dala közül, Nekem még mindig ez a kedvencem:

2006: egy évvel később jött egy elképesztő hangú fiatal lány a Vajdaságból és a döntőig menetelt, majd onnan (szinte egyből) az Eurovíziós Dalfesztiválra. Ki másról beszélhetnék, mint Rúzsa Magdiról? Aki fehér trikójában, mezítlábasan Európa legjobb 10 előadója közé énekelte magát, ami megjegyzem sem előtte, sem utána nem sikerült évekig senkinek.

2008: vártunk a fiúra, aki Amerikából jött és a mestersége címere, mi más is lehetne, mint énekes. Testvére árnyékából kilépve Király Viktor jött, látott és győzött. Csakhogy maradjak a közhelyeknél.

2010: szintén egy határon túli lány lett az Év Hangja, még a nagyon esélyes Kökény Attilát, és saját párját, Kállay-Saunders Andrást is letaszítva. Ő volt Tolvai Renáta. Reni most esélyes, hogy 2012-ben az Eurovíziós Fesztiválon képviseljen minket, hiszen beválogatták a Legjobb 20-ba.

De vajon ki lép majd a nyomdokaikba 2012-ben? Azt nem ígérem meg, hogy az X-Faktoros cikkeimhez hasonló részletességgel, de igyekszem majd a fontosabb információkról beszámolni Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr503556329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása