One Tree Hill - 821. és 822.
2012. január 10. írta: enbee

One Tree Hill - 821. és 822.

Ismeritek azt az érzést, hogy annyira jól megy minden, szinte már látjátok is a nagy mumust, amint készül bekanyarodni a sarkon? Na itt tart most a One Tree Hill is. Főleg a 21. rész után. Kíváncsi vagyok, ezúttal minek a képében fog beütni a krach? Lövöldözés, autóbaleset vagy "csak" egy kellemetlen vendég fog felbukkanni?


21. rész: Joshua Radin

A részben történik (Flightless Bird, American Mouth): A lányok (Quinn, Brooke, Alex és Lauren) Puerto Ricoban vannak a fotózás miatt, és az egyik modellel nagyon jót bulizgatnak. Ez idő alatt a pasik (Nate, Jamie, Julian, Clay, Chase és Chuck) Kellerman javaslata alapján kis szalonka lesre mennek, értsd sátraznak a rivercourt-on. A rész végére találnak is bizonyítékot a védett madár jelenlétére, és a Millie-Mouth duó riportjának köszönhetően úgy tűnik, a folyóparti kosárpálya mégis megmarad eredeti állapotában.

Amíg mindenki csoportosan elvonul, Haley egyedül (Lydia Bobbal) marad. A kismama tevékenyen használja ki az időt: a Clothes over Bro's üzletét visszarendezi Karen Kávézójává. Ő és Brooke társulnak, és újraélesztik a régi helyet, hogy ne csak a kosárpálya, de a kávézó is ott legyen majd a gyerekeiknek úgy, ahogyan anno nekik is volt.


22. rész: Gavin DeGraw

A részben történik (This is My House, This is My Home): Az évad utolsó részében csak úgy peregnek a hónapok, az ember alig győzi kapkodni a fejét. Chase elmegy a kiképzésre, és egy év múlva vissza is tér. Julian addig rajzolgatja Brooke növekvő pocakját, hogy szinte pikk-pakk megszületnek az ikrek, Clay és Nate hosszú körútra indulnak az országban, hogy megtalálják az új képviseltjüket, és Mouth meg Millie saját reggeli műsort vezetnek a tévében. Még Jamie magánélete is helyrejön Madisonnal :D Nem ez lett volna a tökéletes zárás? Mire számítsunk az utolsó évadban?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr463514448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása