One Tree Hill - 819. és 820.
2012. január 08. írta: enbee

One Tree Hill - 819. és 820.

Tényleg közeledhetünk a sorozat legvégéhez, ha már a Rivercourt is veszélybe került! Úgy tűnik, eladták a folyóparti telket, amint a híres-hírhedt kosárlabdapálya is volt, hogy lakóparkot építsenek a helyére. Kérdés, hogy a csipet-csapat hagyni fogja-e ezt?

 

 


19. rész: Lucero

A részben történik (Where Not to Look for Freedom): Már hozzá szokhattunk, hogy az OTH-nak fontos részét képezi a zene. Hát ezt a hagyományt folytatva Alex megejti az első fellépését a Tric-ben. A színésznő a topon van, Brooke és Julian viszont elég rossz helyzetben van azok után, hogy Chloe mégsem mondott le a kisbabájáról. Brooke-ot az húzhatja ki a gödörből, hogy a Clothes over Bro's egy nagyon jó munkát ajánlott neki New Yorkban, Juliannak pedig ott a haragja, amit Kellermanon tölthet ki. Miután ugyanis Nathan szembesítette őt a történtekkel, az öreg prof elismerte a tettét, és felmondott, minden kárt megtérít, és azt is megérti, ha a rendőrséghez fordulnak. Amit Julian meg is akar tenni. Már csak az a bibi, hogy nem az idősebb, hanem a fiatalabb Kellerman vezette azt az autót, ami lelökte Jaime-t és Brooke-ot a hídról...


20. rész: Against Me

A részben történik (The Man Who Sailed Around His Soul): Fura gyerek ez az Ian. Semmi baja nem volt azzal, hogy egy autót, benne egy nővel meg egy gyerekkel a duzzadó folyóba lökött, de hogy az idős apja nyugdíjaztatja magát miatta, az már zavarja a lelkét. Még a végén kiderül, hogy van lelke a srácnak? Akárhogy is legyen, az egész Kellerman ügy megoldódik végre. Legalábbis gondolom. Bár már kezdtem Ian-hez hozzászokni, hiányoztak a rosszfiúk.

Chase-nek nagy tervei vannak: csatlakozni szeretne a légi erőhöz! Csak hát a Kid Cudi koncert után füves cigit szívott, és ezzel nyilván elbukná a drogtesztet. Alex-et kéri meg, hogy segítsen, de így is fura eredménye lett a vizsgálatnak: Chase terhes. Vagyis hát Alex. Chase lemond a légi erőről, hogy Alex-szel és a kisbabával maradjon, ami a lánynak nagyon jól esik, de bevallja, hogy ő sem volt tiszta, ezért megkérte Brooke-ot. Szóval a nagy hír, hogy Brooke és Julian mégsem költöznek a Nagy Almába, inkább Tree Hillben maradnak gyereket nevelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr223514423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása