New Girl 1X07 Bells
2012. január 02. írta: redbandita

New Girl 1X07 Bells

"Csengőszó, csengőszó, cseng és bong az út, Kis szánunkkal a csengős csikó nagy vidáman fut..." Akár ezzel a mottóval is kezdhetném a bejegyzést, bár Jess és új bandája nem a Jingle Bellst akarja előadni, sokkal inkább az Eye of The Tigert, hangsúlyoznám, hogy csengettyűvel! Eközben Nick és Schmidt összeverekszenek...

Az előző részben tettem fel a kérdést, hogy vajon visszatér e még Jess udvarlója, akit Justin Long alakít. Hát bárhogy is lesz a későbbiekben, ebben a részben nem kapott szerepet a zenetanár.

Jess jótékonysági vagy önkéntes feladatot vállal méghozzá egy csapat fiatalkorút próbál jó útra téríteni a zene által. Az a terve, hogy megtanítja őket csengettyűn játszani. Jess is bevallja, hogy ez nem a legnépszerűbb hangszer, sőt talán a top 5-be sincs benne, mégis nagy reményeket fűz a kis együtteshez. Időközben kiderül, hogy Winston (habár sosem próbálta) őstehetség ezzel a hangszerrel.

Nézzétek meg hogyan fest az Eye Of The Tiger, ha Jess és Winston dolgozzák fel méghozzá egy csapat gyerekkel és néhány csengettyűvel:

Miközben Jess és Winston (Lamorne Morris) megpróbál valami elképesztőn jót betanítani a gyerkőcöknek, Nick (Jack M. Johnson) és Scmidt (Max Greenfield) összevesznek, ami tettlegességig fajul, vagy fajulna, ha Schmidt nem szaladna el. Hogy min vesznek össze? Nos elromlik a WC, és Schmidt felveti, hogy mi lenne, ha nincs újabb összeeszkábálása helyett, ezúttal szerelőt hívnának. Nicknek nincs rá pénze, Schmidt felajánlja, hogy majd ő fizeti. Ekkor kitör a háború, Nick önérzetébe tipor, hogy a szerinte elkényeztetett fiúcska akar segíteni rajta. Annyit mondhatok, hogy jelen esetben a háborút szó szerint kell érteni és egyik fél sem akarja kitűzni a fehér zászlót...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr493514437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása