X-Faktor 12. 17. Már csak egy lépésnyire vagyunk a nyertestől
2011. december 17. írta: redbandita

X-Faktor 12. 17. Már csak egy lépésnyire vagyunk a nyertestől

Vajon ki lesz Vastag Csaba utódja? Ki nyeri a 2011-es X-Faktor döntőjét? Ezen a hétvégén ez a legnagyobb kérdés. Már csak három énekes maradt és a döntőbe már csak ketten mérhetik össze a tudásukat. De, hogy kik lettek azok azt már csak a nézők döntötték el. A Magna Cum Laude pedig az este leglátványosabb produkcióját adta elő. 

@RTL Klub
Amikor az első három helyezett átvette az Első X című saját lemezét.

Az este egy közös produkcióval kezdődött, ahol a már kiesett játékosok együtt énekeltek a három még versenyben levővel. Mondhatjuk, hogy egy dalcsokorral készültek és nagyon jól sikerült:

Elsőként Baricz Gergő lépett a színpadra azzal a dallal, ami a mentora szerint az elmúlt hetek legjobb előadása volt azaz az Jet - Are You Gona Be My Girl slágere.

"ilyen tehetséges pali 10 évente születik a rockandroll-ba" (Nagy Feró)

Aztán Muri Enikő a Játssz még című dallal állt színpadra:

"jó helyed lesz abban a társulatban, ahol már várnak" (Geszti Péter)

Kocsis Tibi pedig újra felöltötte azt a bizonyos piros kabátját, amit már korábban is és elénekelte a Somebody To Love-ot. 

"én mindig szerettem, amit csinálsz" (Keresztes Ildikó)

A második körben duetteket adtak elő a versenyzők. Elsőként Gergő énekelte el a KFT együttessel Afrika című örökzöldjüket. A nagy korkülönbség ellenére is jól kiegészítették egymást. Valahogy el is hittem Gergőről, hogy a nőket a bozótba csábítja ;)

Muri Enikő duettpartnere Dolhai Attila volt, akivel a Valahol Európában musicalből adták elő a Zene az kell című slágert. Valószínűleg (bármennyire próbáltam pártatlan maradni), kiderült már, hogy nem kedvelem Muri Enikőt, de el kell ismernem, hogy ez a dal most nagyon jól sikerült, de inkább a Madách vagy az Operett színpadán, nem az X-Faktorén.

Kocsis Tibi és Zsédenyi Adrienn (Zséda) az énekesnő saját slágerével érkezett. Hagy jegyezzem meg, hogy Zséda ruhája (ahogy szokott) elképesztően csinos volt.

A harmadik körben Baricz Gergő ismét "duettezett" ezúttal a gitárjával, ami szerintem a legeslegjobban áll neki, szóval engem megvett. Azzal a Chris Isaak nótával jött, amit a legelső válogatáson énekelt. A mentoroknak nagyon tetszett.

"óriási egyéniség vagy, ezt nem lehet megtanulni" (Keresztes Ildikó)

Christina Aguilera Hurt című dalával következett Muri Enikő.

"kicsit megérintett a színház szele, ami egy popszínpadon annyira nem jó" (Keresztes Ildikó)

"ez a dal volt már jobb is" (Geszti Péter)

Kocsis Tibor utolsóként egy Robin Williams dalt énekelt. Malek Miklós és Keresztes Ildikó jól össze is vesztek, pedig a mentorok szavazati már nem is számítanak.

"ezt a dalt ma nem hiszem, hogy bárki az országban elénekli így" (Geszti Péter)

Ezután a kiesett és a még versenyben lévő énekesek egy karácsonyi dallal léptek színpadra.

A hamarosan koncertező Magna Cum Laude új, Belső égés című albumukról hozta a Túl késő című slágerüket. Elképesztően látványos volt, és a fiúk szerintem még sosem voltak ilyen jól fésültek (a szó legszorosabb értelmében).

Aztán elérkezett az a bizonyos utolsó egy perc. Így (persze irtó lassan), de kiderült, hogy kik jutnak a fináléba.Ördög Nóra elsőként Muri Enikő válláról vette le a terhet, majd kimondta Kocsis Tibi nevét, így (sajnálatomra) Baricz Gergőnek kellett távoznia.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr183471466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása