New Girl 1X04 Naked
2011. november 17. írta: redbandita

New Girl 1X04 Naked

Hosszú szünet (1 hónap) után november elején visszatért a New Girl, így én is bepótolom a lemaradásom. Ez az epizód nagyon vicces volt, mert a férfiak és nők együttélésének egy igazán furcsa problémájával foglalkozik. A meztelenséggel. Jess véletlenül látja meg Nicket, aki anyaszült meztelenül táncikál a szobájában...

Nick (Jake M. Johnson) éppen a bárbeli munkatársnőjével, Amandával (Lake Bell) készül randevúzni, amikor is a lakótársai finoman(?) közlik vele, hogy az utóbbi időben egy kis pocakot eresztett. Persze ezzel jól beletipornak az amúgy is érzékeny fiú önérzetébe. Nick éppen a tükör előtt, hangos zenére illegeti magát, amikor Jess (Zooey Deschanel) rányit. Nos már ezzel kínos helyzet alakul ki, de Jess még rá tesz egy lapáttal, amikor röhögőgörcsöt kap... Nick persze vérig sértődik.

Schmidt (Max Greenfield) azt javasolja, hogy Jess tegyen úgy, mintha az egész meg sem történt volna. De a mi Jessünk általában nem hallgat senkire, vagy annak ellenkezőjét cselekszi, amit tanácsolnak neki. Most sincs ez másképp... Mindenáron beszélni akar a történtekről. Nick annyira cikinek érzi a dolgot, hogy még a randija is rosszul sül el.

Cece (Hanna Simone) azt javasolja Jess-nek, hogy ő is villantson. Ő először ezt nagyon nem akarja, de aztán rászánja magát. Meztelenül, egy törülközőbe csavarva várja a fiút, amikor az megérkezik nincs egyedül. Amandával jön. Nagyon jó kis jelenet, talán az epizód legjobbja.

Winston (Lamorne Morris) eközben állásinterjúk során vesz részt, de rá kell döbbennie, hogy az elmúlt két évben, amit kosarazással töltött Lettországban, sokat változott a világ. Schmidt segít neki a felzárkózásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr373388496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása