Dexter 6X05 The Angel Of Death
2011. november 10. írta: redbandita

Dexter 6X05 The Angel Of Death

Az események begyorsulnak, mert a gyilkosságiak (leginkább Angel) nyomon van. Dexter azonban ennél is tovább halad a magánnyomozásban, ő rátalál Travisre, sőt el is beszélget vele. Nagyon fordulatos rész, ahol komolyan figyelni kell ahhoz, hogy az ember ne maradjon le semmiről.

Az előző részben (szó szerint) szörnyethalt nő ügyét vizsgálja a Miami rendőrség. Természetesen jó öreg Dexterünk (Michael C. Hall) veszi észre, hogy a nő szárnyait valamiféle szakember csinálhatta. Elmegy a múzeumba és minő véletlen, pont beültetik egy vetítésre, ahol meglátja a férfit a helyszínről. Megvan tehát az arc, és a munkahely, innentől gyerekjáték rátalálnia Travisre (Colin Hanks), és annak lakhelyére. Elmegy hozzá, bizonyítékokat talál a gyilkosságokra, ezért úgy dönt elbeszélget a fiúval. Persze a maga sajátos módján... Ha mást nem is, annyit elér, hogy Travis egy kicsit elbizonytalanodjon professzor Gellar-t (Edward James Olmos) illetően, még esti találkájukat is lemondja. Legalábbis megpróbálja, de aztán...

Eközben Quinn (Desmond Harrington) és Angel (David Zayas) is nyomot követnek, mondjuk nem túl forrót. A professzor kihűlt nyomait kutatják, azaz elmennek az egyetemre, ahol tanított. Beszélnek a tanársegédjével (Mariana Klaveno). Angel minden figyelmeztetése ellenére Quinn összemelegszik a nővel. Olyannyira, hogy az éjszakát is együtt töltik. Itt jegyezném meg, hogy figyeljétek meg a lány tetoválását a derekán. Nem ismerős valahonnan?

Angel másnap reggel Quinnt keresve jön a nő lakásába, ám valami egészen másra bukkan. A professzor személyes holmijaira, köztük egy füzetre, amiben a gyilkosságok tervei vannak.

Az epizód vége nagyon izgalmas, mert valaki bemegy Sam testvér (Mos Def) műhelyébe és lelövi a férfit, de nem tudjuk meg, hogy mi lesz vele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr373365946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása