Extrém pörgés a Fridge Fesztiválon
2011. november 08. írta: pytia

Extrém pörgés a Fridge Fesztiválon

Hajmeresztő trükkök és a legdurvább partik négy napon át

Már csak párat kell aludni és kezdetét veszi a tél egyik legnagyobb és egyben legígéretesebb slágere a Monster Energy Budapest FRIDGE FESZTIVÁL!! A programkínálatot és a hatalmas hóval borított rámpát elnézve úgy tűnik, érdemes November 10 és 13 között a Városligeti Műjégpálya felé keveredni. Igazán kitettek magukért a szervezők. Lesz itt minden mi szem-szájnak (és a téli sportok szerelmesei) ingere: minden nap koncertek (magyar és külföldi előadókkal egyaránt), bulik, profi és amatőr versenyek (sí, gördeszka, snowboard) , bemutatók, tűzzsonglőrök, fotózás, korizás (mindennap este 20:00-ig), stb. Egyszóval elárasztanak minket jobbnál jobb programlehetőségekkel.

Infected Mushroom, Steve Aoki, Parov Stelar, Scooter, John Dahlback és még sokan mások gondoskodnak a felhőtlen szórakoztatásról. Kétség kívül a legnagyobb partyzenéket hozták el nekünk Magyarország egyetlen téli fesztiváljára: November 10. és 13 között az elektronikus, valamint az alternatív zenei élet kedvenc előadói döngetnek a Monster Energy Fridge Fesztiválon. Az extrém pörgésből a magyar zenészek sem maradhatnak ki, többek között Fluor is felforgatja a Műjégpálya életét, aki régi nagy kedvence, DUB FX előtt lép színpadra.

A Monster Energy Fridge immár második alkalommal hozza el a világ legjobb snowboard és free ski bajnokait, akik hajmeresztő trükkökkel kápráztatják el a közönséget hazánk egyetlen téli extrém fesztiválján. A verseny alatt és után koncertek és hajnalig tartó party pörgeti fel a téli estéket, többek között az Infected Mushroom, Steve Aoki, Parov Stelar, Pendulum DJ Set and MC Verse, a Scooter, John Dahlback, Dub FX, Chase and Status DJ Set and MC Rage és a Freestylers tolmácsolásában. A Fridge Fesztiválon természetesen a hazai zenészek is képviseltetik magukat: A négy nap alatt Fluor mellett, a Hősök, az Irie Maffia illetve Ganxsta Zolee és a Kartel, Palotai és Ludmilla szintén beveszi a színpadot, a nyitónapon pedig Dévényi Tibi bácsi passzolja a pöttyös labdát egy őrületes retrobulin.

Az extrém sport- és zenei fesztiválon összefuthatsz a magyar indulókkal, Szigeti Viktorral, Liptay Dáviddal, Trso Lukács Lego-val, a hazai jégkorong legjobbjaival, együtt bulizhatsz a Punnany Massif, a Superego, vagy a Soerii & Poolek tagjaival. Ez azonban csupán ízelítő a négynapos Monster Energy Fridge Fesztiválon kínálatából, a számtalan program közül mindenki kedvére szemezgethet, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Később még fogunk írni a Fridge-ről (mit láttunk, milyen volt) de addig is jó, ha tudjátok: Azt csiripelik a madarak, hogy elővételes jegy vásárlásra nem nagyon van már lehetőség (főleg ha hiszünk a honlapnak, miszerint november 1.-ig lehetett őket beszerezni) úgyhogy ha még nincs jegyetek igyekezzetek a helyszíni vagy online vásárlással, illetve válogassatok a sok-sok nyereményjáték közül, nehogy lemaradjatok, kár lenne érte...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1003366204

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két liter Monster a hóban – Elindult a Fridge! 2011.11.11. 09:09:35

Csütörtökön kezdődött a Fridge, ennek ellenére már szerdán is elég hideg volt. Megnéztük hogy készül a hó, milyen magas a rámpa (eléggé, de szép a kilátás), beszéltünk Sólyom Ádám főszervezővel, Trso Lukács Legoval és Csanaky Péterrel, a magyar síelő r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása