Justified - A törvény embere 2. évad 6. rész (206.)
2011. november 07. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 2. évad 6. rész (206.)

Az AXN műsorra tűzte A törvény embere 2. évadát, hétfő esténként 23:15 kor láthatjátok a friss részeket. Akinek az időpont kicsit későn lenne annak a péntek este 21:00 - ás ismétlést ajánlanám. Folytatom a második évad nyomon követését. A 2. évad első öt epizódjáról már írtam Nektek. Az első rész szorosan kapcsolódik az 1. évad végéhez. A második és harmadik részben Winona és Raylan kapcsolata tovább/újra (kinek hogy tetszik) folytatódik. A negyedik és ötödik epizódban egyre inkább bonyolódik a kisváros élete.

Raylan és Winona továbbra is titkolja kapcsolatát. Én úgy látom egyre boldogabbak, t(alán mondhatom ezt) össze is illenek. Olyan jó volt látni őket az epizód végén. Ám minden kapcsolatban vannak zökkenők, olyan dolgok, amikről nem tudnak vagy nem akarnak beszélni. Ez az esetükben a gyerek kérdése. Annak idején Winona nem akart gyereket, most viszont ő hozza fel a témát. Ehhez nem is lehetett volna jobb helyet választani a bizonyítékraktárnál.

Na jó, persze nem azért vannak a bizonyítékok között, hogy megvittassák szeretnének-e gyereket vagy sem. Hanem, mert Winonának kell ott biztonságba helyeznie néhány fontos iratot. Egy zárható rekeszbe szeretné helyezni, ahol egy halmom pénzt talál. Gary, a férje, akit elhagyott épp jelzálogot vett fel a közös házukra, hogy vehessen egy lovat. Így a halom pénzzel magára maradt nő elcsábul. Csupán egyetlen bankjegyet vesz el, mégis leindul a lavina.

Elviszi a bankba. A bankot kis idő múlva kirabolják, magát Winonát is. Elvitték azt az egy 100 dollárost is, amit (hát nevezzük nevén) ellopott. És mint kiderült minden sorszám leltárban van, amit behoznak a rendőrségre. Szóval nyakig van a slamasztikában.

A bankrablás ügyében Raylan és az iroda nyomoz. Mint kiderül az egyik elkövető egy idős, beteg férfi, aki így is majdnem túljárt a rendőrbírók eszén.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr903345088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása