Doktor House (House) 7X19 Utolsó megkísértés (The Last Temptation)
2011. október 08. írta: redbandita

Doktor House (House) 7X19 Utolsó megkísértés (The Last Temptation)

Miután az előző részben visszakaptuk 13-ast, várható volt, hogy Masterst viszont elveszítjük. Ám nem House küldi el, saját akaratból távozik. A team egy fiatal lány életének megmentésén dolgozik, eközben House és Wilson talán az eddigi összes évad legviccesebb fogadását köti meg.

Amikor 13 (Olivia Wilde) szélsebesen távozott az évad elején, House (Hugh Laurie) és a csapat oly sok gyakornok, orvos, rezidens kipróbálása után Martha M. Masterst választotta a munkakörre. De Masters (Amber Tamblyn) mindig is kilógott a csapatból: betartja a szabályokat, nem tud hazudni, nem akarja becsapni az embereket. Összefoglalva szöges ellentéte Housenak. Sejthető volt, hogy Masters munkássága véges idejű lesz a csapatban.

Amikor az előző részben 13 visszatér a sorozatba, úgy gondoltam Masterst kirúgják majd, de nem ez történik. House nem teszi ki a szűrét, de beakarja bizonyítani, hogy Masters sem tökéletes és ő is képes hazudni, vagy átverni bárkit. A lány először úgy gondolja, hogy House most téved, de mi sejtjük, hogy nem fog.

A csapat egy fiatal vitorlázó lány életéért küzd, kiderül, hogy a lány rákos és le kell vagy kellene amputálni a karját. Ám a lány ezt nem akarja, mert akkor nem tudná körbe vitorlázni a Földet. Masters lelkesen dolgozik az eseten (az utolsó esetén) de nem tudja meggyőzni a lányt, így kénytelen hazudni, átverni, becsapni stb.

House és Wilson rendkívül vicces fogadást kötnek, mindkettőjüknek van egy tyúkja és az győz, akinek később veszik észre a madarát. House persze mindent megtesz, hogy Wilson veszítsen. Nagyon vicces perceket köszönhetünk nekik és a tyúkoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr263282989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása