New Girl [2011-] 1X01 Pilot
2011. október 04. írta: redbandita

New Girl [2011-] 1X01 Pilot

Megfogadtam, hogy nem fogok bele új sorozatba, mert nem könnyű napra késznek maradni ennyi sorozatból, amelyekkel most is foglalkozok. De mégis elkezdek írni erről az új Fox sorozatról, melynek főszereplője az általam kedvelt, Zooey Deschanel. Az első rész után azt tudom elmondani, hogy inkább lányoknak ajánlom ezt a vígjáték sorozatot, nekik viszont garantáltan tetszeni fog, mert azt hiszem mindannyiunkban van egy kicsi Jess karakteréből.

Jess (Zooey Deschanel) két hete szakított szerelmével, rendkívül kínos körülmények között. Ahogyan megvan írva, mikor Jess elhatározza, hogy merész "ajándékkal" lepi meg szerelmét, ő maga lepődik meg. Párját ugyanis egy másik nővel találja. Nagyon kínos...

A szakítás feldolgozásának érdekében, úgy dönt itt az ideje elköltözni modell barátnőjétől, Cecetől (Hannah Simone). Jelentkezik lakótársnak három facér fiú mellé. Ők mind nagyon különböző személyiségek, így mindannyian másképp viszonyulnak Jess jelentkezéséhez.

Schmidt (Max Greenfield) abszolút támogatja az ötletet, mivel ő kb. annyit hall meg a beszélgetésből, hogy Jessnek van egy modell barátnője. Schmidt rendkívül beképzelt, nagyképű pasi, aki imádja a csajokat.
Több sorozatból is ismerős lehet pl. Veronica Mars, Ugly Betty, Greek.

A Mester (Damon Wayans Jr.) személyi edző. Kissé antiszociális és a nőkkel egyáltalán nem tud bánni...

Végül, de nem utolsó sorban Nick (Jake M. Johnson), akinek vannak érvei és ellenérvei is... Nick talán az egyetlen, akinek volt már viszonylag normális, tartós kapcsolata egy nővel. A nő azonban szakított vele, amit a férfi 6 hónapja nem tud megemészteni. Őt eddig inkább filmekben láthattad pl. a Csak szexre kelleszben vagy a Felhangolva című vígjátékban.

Jess beköltözik a fiúkhoz, ám a szakítást nagyon nehezen és lassan emészti meg. Számtalanszor megnézi pl. a Dirty Dancinget (ami sajátos terápia, de melyikünk mondhatja el, hogy nem próbálkozott még hasonló módszerrel?). Egy hét után a fiúk úgy döntenek, itt az ideje, hogy Jess randizzon, így elviszik egy klubba. Jess talál s egy pasit, de csakhamar kiderül, hogy megint rosszul választott...

Összességében és egy rész után annyi biztos, hogy Jess nagyon vicces és rendkívül furcsa személyiség, de mégis nagyon szeretnivaló, azt hiszem sok vicces pillanatot okoznak még nekünk, ők négyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr333277839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása