Született feleségek - Desperate Housewives 7X18 Nincs bocsánat (Moments in The Woods)
2011. október 03. írta: redbandita

Született feleségek - Desperate Housewives 7X18 Nincs bocsánat (Moments in The Woods)

Ez a rész ahogy a címe is mutatja a megbocsátásról szól, vagy szólna. De meglehet-e bocsátani, ha egy barát eltitkol valamit, vagy ha valaki elveszi tőlünk, akit szeretünk, vagy ha a feleségünk titkolózik, vagy egy régi ősellenségnek? A nagy részüknek nem tudunk megbocsátani... Vannak olyanok is, akik csak tettetik, hogy megbánták bűneiket. Izgalmas rész, amit ismét humorral fűszereztek, én szerettem.

Az előző részben Tom Scavo (Doug Savant) új állást kapott, amit Lynette (Felicity Huffmann) nyomásra fogadott el. Most megkapta első százezer dolláros jutalékát, melyből 10 ezret odaad a nejének, hogy az költse magára. Lynette először egy kávéfőzőt vesz, de aztán Gaby (Eva Longoria) és főleg Renee (Vanessa Williams) kioktatják arról mit jelent pontosan az, hogy költse magára. Renee még vásárolni is elviszi, Lynette egész gyorsan rákap a féktelen költekezésre, de hamarosan kiderül számára, hogy mint mindennek, ennek is ára van...

Andrew (Shawn Pyfrom) végre belátja, hogy alkoholista és elkezdi a programot, amely abban segíti majd, hogy tiszta maradjon. Ennek egyik pontja az, hogy kérjen bocsánatot azoktól, akiket megbántott. A listája elején Carlos áll, akinek még évekkel ezelőtt elütötte az anyját. Bree (Marcia Cross) az utolsó percben lebeszéli a fiút e tett bevallásáról. Carlos (Ricardo Chavira) és Andrew elutaznak egy hétvégére vadászni, Gaby és Bree pedig ettől halálra rémülnek, így a két férfi után mennek, amivel mindent elrontanak. Carlos mindenre rájön és súlyos döntést hoz.

Susan (Teri Hatcher) túl van a veseátültetésen és úgy fest, hogy minden rendben, szerencsésnek mondhatja magát. Egy régi barátja (akit a dialíziseken ismert meg) bekerül a kórházba, mert az állapota rosszabbra fordul, ő nem olyan szerencsés, mint Susan.

Felicia Tilmann (Harriet Sansom Harris) és Paul Young (Mark Moses) látszólag békét kötnek. Az asszony ajánlja fel, hogy hagyják egymást békén, még azt is felajánlja, hogy szórják el együtt Beth hamvait. Ez elég gyanús, majd be is bizonyosodik, hogy a nő megint készül valamire.

A következő részben remélem megtudjuk, hogy mi lesz Bree és Gaby barátságával, hogyan viseli el Lynették házassága az új állást, visszaesik-e Andrew és mit ármánykodik Felicia??? Szerintetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr223275884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása