Moonlight 1. évad 12. rész
2011. október 03. írta: Szilvásgombóc

Moonlight 1. évad 12. rész

Egy szerettünk elvesztése fáj. Nagyon. De az élet nem áll meg, sem az embere, sem a vámpírok világában.


 
 
112. Halálos kúra
 
Beth gyászol, mialatt Mick előtt újra feltárul a lehetőség, hogy megtudja, miként lehet belőle ismét halandó ember. Egy régi francia gyógymód, egy krém a kulcs melyet a nyílt sebbe kell tenni. Hatása nem végleges, de viszonylag hosszú időre elfedi a vámpírjegyeket.
 
Coralinnál van az a kevés, ami maradt belőle. Azzal kísérletezik, hogy kifejlessze belőle azt a gyógymódot, aminek hatása örökké tart. Ám falakba és testvérébe ütközik. Újabb titkok kerülnek napvilágra a nőről, akit Mick egykor feleségül vett. Mick eléri a célját, ember lett. Igaz csak egy időre, de élvezheti a halandó életet. Kérdés mégis meddig lehet ember? Milyen árat kell fizetnie érte? És vajon Beth mit szól majd mindehhez? 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr293264538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása