Heti hírek a hazai TV csatornák műsorairól
2011. szeptember 05. írta: redbandita

Heti hírek a hazai TV csatornák műsorairól

Nemrégen bevezetett szokásunkhoz hűen ismét szeretnék beszámolni Nektek, néhány új vagy visszatérő TV műsorról. Miután a múlt héten a TV2 visszatért jónéhány sorozattal, és mindkét nagy kereskedelmi csatorna 16:9-re váltott, a hétvége az RTL Klubé lett. Az X-faktor második szériájának első adása tarolt. Vasárnaptól a Heti Hetes is visszatért. A héten pedig visszatér a Széf című műsor. Az RTL-en újdonság lesz még, hogy hétfőtől ismét 18:30kor lesz a Híradó, így minden más műsor fél órával előbb kezdődik, mint a múlt héten.
A tinik is örülhetnek, mert A Disney Chanel számos sikersorozatából új évad indul a hét folyamán: pl. a Varázslatok a Waverly helyből, a Sok sikert Charlie, a Phineas és Ferb, a Pecatanya vagy a Kid vs Cat, mind új évaddal jelentkeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr983204601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása