Katy Perry megdöntötte Michael Jackson eladási rekordját!
2011. augusztus 20. írta: redbandita

Katy Perry megdöntötte Michael Jackson eladási rekordját!

Amikor Katy Perry feltűnt a zenei világban, sokan egyszámos előadónak tartották. Azóta bebizonyította, hogy ez nem igaz. Sőt most olyan rekordot állított fel, amit eddig nem sokaknak sikerült. A 26 éves énekesnő első sikerét 2008-ban aratta az I Kissed a Girl című számmal és azóta karrierje csak felfelé ível.

Teenage Dream című platinalemezéről legutóbb a Last Friday Night lett listavezető. Ezzel a fiatal énekesnő utolérte Michael Jacksont, az egyetlen olyan előadót, akinek korábban sikerült egy albumról öt számmal is felkerülnie a toplista élére. Ez volt a Bad című album.


 

Jackson azonban összesen "csak" hét hetet töltött el a lemez számaival az első helyen, Katy Perry dalai pedig összesen 18 hete vannak a csúcson. Csak így tovább Katy!

Nekem ez az egyik kedvencem tőle, talán azért is, mert ezt itt nálunk, Magyarországon készítették:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr103166885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása