Daniel Craig az antinetező
2011. augusztus 08. írta: redbandita

Daniel Craig az antinetező

Soha nem iratkozna fel a Facebookra Daniel Craig, és twitterezni sem akar. – "Mi értelme lenne? – „Fölkeltem és ettem egy tojást.” - Ilyen bejegyzések vannak. Minek? Ha valakivel beszélni akarok valamiről, felhívom, elmegyünk egy kocsmába, iszunk egy sört, és elmondom, mi bajom. Ehhez nem kell sehová feliratkozni. Hamarosan kettéválik az emberiség: az egyik fele folyton ott lóg majd a közösségi hálón, a másik fele pedig magasról tesz az egészre. Vagy ez már be is következett?"

Craig azt is elárulta, hogy néha rákeres a nevére a Google-ban, de azonnal elzárja a gépet, amint valami rosszat olvas magáról. "Ez borzasztóbb, mint a crack. Ennyi gyűlölettel sehol nem lehet találkozni, mintha az internet a szociopaták gyülekezőhelye lenne, akik alig várják, hogy valami perverz dolgot írhassanak."

Daniel Craiget legújabb filmjében, a Cowboyok és űrlényekben (hazai bemutató: augusztus 25) titokzatos revolverhősként láthatjuk viszont, aki tudja, hogyan kell visszaverni a földönkívüliek invázióját.

Hír forrása: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr483133632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása