Glee búcsúzók
2011. július 14. írta: enbee

Glee búcsúzók

A Glee-t is utol érte sok-sok tini sorozat keresztje: mi legyen a leérettségizettekkel? Hát Ryan Murphy ezt könnyen, gyorsan, tisztán elintézte. Rachel, Kurt és Finn többé nem tér vissza a sorozatba! Ez talán picit drasztikus lépés, de nagyon bátor, és tiszteletre méltó is egyben. Mi értelme lenne tovább húzni? A valódi életben sem járkálnak nagyon vissza a végzett diákok az alsóbb éveseket "boldogítani". Már csak az a kérdés, hogy ez a vérveszteség nem lesz-e végzetes?
forrás: tvline.com

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr943068243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

envagyokanezo 2011.07.15. 07:40:47

ez így nem teljesen állja meg a helyét. visszatérnek, a végzős évra, azaz a harmadik évadra (2011/2012) azután valóban elballagnak. lesz karakterkiesés a visszatérésre, de az nem az érettségi-probléma miatt van. minden esetre Ryan Murphy valóban bátor, még ha úgy is nézzük, hogy ezt már valamikor az első évad végén bejelentette, bár név nélkül, azaz nem tudtuk ki az elsőre ballagó korosztály. Egyes pletykék szerint Lea visszavárható majd tanárként, de ez nem lett megerősítve

enbee 2011.07.15. 09:19:06

@envagyokanezo: nem nézem a sorozatot, csak néha, itt-ott olvasok róla, és a hír alapján ez jött le nekem, de köszönöm a pontosítást, ezek szerint bőven ráfért :]
nem is nagyon írtam volna, de pont Ryan Murphy miatt nem tudtam nem megtenni. sokszor hallottunk már az első időszakban olyanokat, hogy egy sorozat eddig fog tartani, meg mikor írnak ki egy-egy szereplőt, de a készítők sokszor elkurvulnak, és menet közben változtatnak a terven. ilyenkor aztán jönnek az unalomba fulladó sorozatok, és a folyton feltámadó karakterek... szóval erőt, kitartást és bátorságot Murphy-éknek!
süti beállítások módosítása