Dallas ízelítő három nap múlva
2011. július 08. írta: enbee

Dallas ízelítő három nap múlva

Sokáig csak mende-mondákat lehet arról hallani, hogy Amerikában újra előveszik a nagy sikerű Dallas című sorozatot, amin a magyar nézők a '90-es években rághatták a körmüket.

Aztán a forgatókönyvével betoppant a TNT csatornához Cynthia Cidre, és végre valahára tényleg mozgásba lendült a gépezet! A TNT illetékese, Michael Wright azt közölte ma az újságírókkal, hogy nagyon elégedett azzal, amilyen irányba a produkció halad, és igaz, hogy a tíz részes sorozatot csak jövő nyáron tűzik műsorukra, de hétfőn este (júli. 11-én) bemutatnak egy kis ízelítőt korai kedvcsinálónak.

A folytatás egyébként Jockey fia Johnny, illetve Bobby örökbe fogadott fia, Christopher (gondolom, hogy) rivalizálásáról fog szólni. Az eredeti gárdából viszont láthatjuk majd Larry Hagmant (Jockey), Linda Gray-t (Samantha) és Patrick Duffy-t (Bobby), az új főszereplők alakítására pedig két szépfiút sikerült leszerződtetni: Josh Hendersont és Jesse Metcalfe-ot. A többi szereplő "kapcsolata" képek alapján kitotózva: Johnny (Henderson) barátnője Jordana Brewster (Elena Ramos), Christopheré (Metcalfe) Julie Gonzaló (Rebecca Sutter) lesz, Bobby született feleségét pedig Brenda Strong (Ann Ewing) alakítja.

Dallas akkor...

...és most

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr453051443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása