Premierfilmek a 27. héten
2011. július 07. írta: redbandita

Premierfilmek a 27. héten

A héten két filmet tűznek műsorra a hazai mozik:

Micimackó (Winnie The Pooh)

1977-ben mutatta be a Walt Disney Pictures A. A. Milne regénye alapján készült rajzfilmjét egy medvebocs és egy kisfiú barátságáról. A sárga mackó piros pólóban gyerekek milliónak lett a kedvence, és azt hiszem ez még jó néhány évig vagy évtizedig így marad. Micimackó és barátai most Bagoly tudálékossága miatt kerülnek bajba. Bagoly, mint a társaság legokosabb (?) tagja rosszul olvassa el Róbert gida számukra meghagyott levelét. A félreértés miatt a hősies társaság (élükön Malackával) elakarják kapni Rögvest, a gonosz mumust, aki elrabolta Róbert Gidát és Füles farkát. Micimackónak már önmagában ezzel is nehéz lenne megbirkózni, hiszen mint tudjuk csekélyértelmű medvebocs, ráadásul rettentően vágyik egy csupor mézre.

A turné (Turneja)

Ez egy szerb-boszniai vígjáték, melyben belgrádi színészek egy csoportja turnéra indul Boszniába, hogy elűzzék unalmukat, és hogy könnyen, sok pénzhez jussanak. Miško, Sonja, Lale, és Zaki egyaránt országosan ismert, nagy művészek, kiket korábban mindig forró szeretettel fogadott a vidéki közönség, ezúttal azonban romok, magukból kivetkőzött, vagy éppen már mindenből kiábrándult katonák, és pergőtűz várja őket. 1993-ba az országban tomboló véres háború dúl, de erről ők mit sem tudnak, de most a kellős közepébe csöppennek. A szerb, horvát, majd muszlim katonák kezébe kerülő kis csoport kalandjai során mi nézők megpróbáljuk megérteni ezt az egészen elképesztően abszurd, és bonyolult háborút - míg hőseink csak szeretnének hazajutni valahogy.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr973047610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása