Premierfilmek a 23. héten
2011. június 08. írta: enbee

Premierfilmek a 23. héten

A héten kerül bemutatásra az év egyik legjobban várt romcomja, a Koszorúslányok. Persze azoknak sem kell aggódniuk, akik a csajos filmek helyett inkább egy kis akcióra éhesek! A papot és Az igazság árát a maguk kategóriájában legalább akkora várakozás előzte meg, mint a Koszorúslányokat.

 

A pap - Háború a vámpírok ellen (Priest)

Hogy a vámpíros téma még mindig megunhatatlan-e, azt majd a számok megmutatják. Minden esetre Scott Stewart gárdája biztosra, és az akció-horrorját megspékelte egy kis romantikus felhanggal, valamint olyan nézőcsalogató színészekkel, mint Paul Bettany, Cam Gigandet, Maggie Q, Lily Collins, Steven Moyer, és Christopher Plummer.

A történet maga egyébként az egyház elit katonáiról, a munka (vámpírok) híján kiselejtezett papokról szól, akik most ismét akcióba lendülnek, hogy egy soha nem látott erejű ellenséggel szembe nézzenek. A filmről bővebben RedBandita Vámpírfilmes válogatása keretein belül olvashattok majd.

Az igazság ára (The Lincoln Lawyer)

Matthew McConaughey Az igazság ára című filmben egy Mickey Haller nevű védőügyvéd bőrébe bújik, aki Los Angelesben praktizál. Piti kis ügyeken dolgozik, de legújabb munkájával úgy tűnik, sikerült valami nagyobb, mocskosabb dologba bele tenyerelnie. Az ügy, amiről Mickey azt hitte, hogy a kiugrást jelentheti számára, erősen próbára teszi az ügyvédet számtalan módon.

A Michael Connelly regénye alapján készült filmben Matthew McConaughey-n kívül szerepel még Marisa Tomei, Ryan Phillippe és William H. Macy is.

Gianni és a nők (Gianni e le donne)

RetRoGirL már beszámolt a PopKulton erről a filmről, amiből az utolsó bekezdést emelném ki: "Összegezve a Gianni és a nők jól bemutatja, hogyan is fest valójában testközelből a kapuzárási pánik. Volt pár vicces jelenet is, mikor tornázás közben nem tudott felegyenesedni vagy mikor a szökőkútban játszadozott, mint egy kisgyerek. De úgy érzem ennél lehetett volna sokkal humorosabb és pörgősebb a történet, egyszer megnézhető könnyed délutáni mozinak tökéletes."

Janus

A Veszprémi Színház tévéfilm-adaptációja Janus Pannonius és Mátyás király összecsapásáról szól, de sem a színdarabot, sem a filmet nem láttam, úgyhogy ennél többet én sem igazán tudok mondani a Janusról. A beharangozója alapján nem éppen egy kasszasiker, de gyanítom nem is ez volt a készítők célja. A két főszereplő Stohl András és Szebeni János, a rendező és a forgatókönyvíró Pozsgai Zsolt.

Koszorúslányok (Bridesmaids)

Mint ahogyan arról RedBandita korábban már írt, a Koszorúslányok hatalmas sikert aratott Amerikában. És hogy miről szól a film?

"A történet hősnője Annie, akinek romokban az élete, és még inkább maga alá kerül, amikor megtudja, hogy legjobb barátnője férjhez menni készül. Eldönti, hogy ő lesz a koszorúslány, ám a menyegzői rituálé szigorú szabályainak nem könnyű megfelelni, miközben ádáz vetélytársnője is akad. Annie minél inkább igyekszik, hogy a világ legjobb koszorúslánya legyen, annál nagyobb katasztrófákat idéz elő."

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr102992903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása