Supernatural 6. évad 20. rész - The Man Who Would Be King
2011. május 30. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 20. rész - The Man Who Would Be King

Castiel elmond mindent. Nem is igazán tudom, hogy mit írjak. Castiel olyan volt Deannek mint a testvére, akiben mindig minden körülmények között megbízott. És most elárulta őt.

 
 
Vagy legalábbis úgy tűnik, bár én abban reménykedem, hogy ez is valami csavar és minden rendben lesz. Kedveltem Cast, de most nem áll túl jól a szénája.
 
Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy Cas összeállt Crowleyval és együtt kutatnak a Purgatórium után. Ebben a részben Castiel elmondja hogyan is kötött ki Crowley oldalán, hogyan fogott meg egy démon egy angyalt a büszkeségén keresztül.
 
A bukott angyal jó ideig titokban tudja tartani a dolgot, ám az előző részben már erős gyanú támadt Bobbyban és Samben. Dean igyekezett lojális maradni Mennybéli barátjához, annak ellenére, hogy minden idegszál az ellenkezőjét sugallta. Igyekezett feltétel nélkül bízni.
 
Ám amikor Csanek végre sikerült elaltatni Bobby és Sam gyanúját elszólja magát és ezzel mindennek vége. Vége a színjátéknak. Dean még az utolsó percben is kérleli az angyalt, hogy hagyja ott a démont, majd ő segít neki. De Castiel hajthatatlan, azt mondogatja érte teszi az egészet.



 
Hát kíváncsi vagyok…

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr862933805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása