Supernatural 6. évad 19. rész - Mommy Dearest
2011. május 30. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 19. rész - Mommy Dearest

Megvan a hamu most már csak meg kell találni Evet, és kinyírni. A képlet viszonylag egyszerűnek tűnik. Most már csak meg kell találniuk, ehhez viszont segítségre van szükségük. És ki tudhatná jobban, hol lehet megtalálni Anyát? Találniuk kell egy olyan szörnyeteget, aki hajlandó segíteni nekik…

 
 
Meg is találják Eve búvóhelyét, nem kellett sok hozzá csak követni a nyomokat, és kivallatni egy új teremtményt. A vallatás Bobbyra és Castielre marad, ugyanis Dean és Sam egy árva testvérpárt visz biztonságba, egyetlen élve maradt rokonához. Majd visszatérve elindulnak a nagy csatába. Eve azt állítja elégedett volt az eddigi renddel, hogy néhány gyermekét megölték a vadászok, de azt nem hajlandó elnézni, hogy Crowley kínozza és kísérletezik rajtuk. És ez a bökkenő, ugyanis Sam és Dean Cas segítségével már jó ideje megölték Crowleyt. Elvileg.
 
Eve szerint él és virul, a fiúktól azt várja, hogy kutassák fel neki a halottnak hitt démont és akkor életben hagyja őket. Kegyetlenségére bizonyíték, hogy az ajánlatot Mary Winchester képében teszi a testvéreknek. Dean kerek perec visszautasítja, és ezzel magára is haragítja Anyát. De ez benne volt a tervében.
 


 
Miután végeztek Anyával és gyermekeivel Bobby kimondja azt, ami Samben is ott mocorog. Castiel egy angyal, sosem hibázik. Valóban megölte annak idején Crowleyt? Az epizód végén választ kapunk a kérdésre.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr372933492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása