Supernatural 6. évad 18. rész - Frontierland
2011. május 26. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 18. rész - Frontierland

Minden évadban van egy olyan epizód, ami teljesen más stílusú, mint a többi. Én amolyan „bónusz” epizódnak nevezem, nekem ezek nem igen tetszenek. Ezúttal a western világába utazunk vissza, a helyszín Sunrise, Wyoming; az idő pedig 1861. A helyi seriff pedig, Dean Winchester.


Campbell könyvtárban kutakodnak, a módszer után hogyan is lehet megölni a Mindennek Anyját, találnak egy módszert, főnix hamuval lehet megölni az Anyát. Most már csak az a kérdés, hogy hol találnak ilyen madarat, főleg ha azt sem tudják, hogy néz ki. Lehet nem is madár. Ki Tudja, eddig azt hitték a főnix "csak" legenda. Szóval kemény dió. Az egyetlen nyomot Dean találja Samuel Colt naplójában, egyetlen megoldásnak az tűnik, ha visszamennek az időben és segítséget kérnek Colttól.
 
Így Cas visszaviszi őket az időben, de pontosan 24 órájuk van, hogy megtalálják Coltot, a főnixet és megszerezzék a hamvait. Zajlanak az események a városban, amikor megérkeznek 1861-be, épp egy férfit akasztanak, aki visszatér, hogy bosszút álljon mindenért… Sam pedig Samuel Coltot győzködi, hogy segítsen, de az öreg hajthatatlannak bizonyul, ő már nyugdíjba ment, befejezte a vadászatot.
 
Mindeközben a jelenben Cast elárulják és megtámadják, komolyan megsebesül. Félő, hogy nem tudja visszahozni a fiúkat a múltból. Csak egyetlen megoldás van, ami nagyon veszélyes. Bobby akár fel is robbanhat.
 

 
Dean közben szembe száll a bosszúszomjas démonnal, az utolsó percben befut Sam a Colttal. De sajnos nem minden sikerül, úgy ahogy azt eltervezték, hamvak nélkül térnek vissza a jelenbe. Mindenki elkeseredett, hogy hiába volt az egész, amikor egy csomag érkezik a múltból, Samuel Colttól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr772933465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása