Supernatural 6. évad 17. rész - My heart will go on
2011. május 24. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 17. rész - My heart will go on

Az előző postot azzal hagytam abba, hogy sajnos április 15-ig kell várni az új részig, (én meg rá tettem még egy lapáttal) de kijelenthetem, hogy megérte. Személy szerint már nagyon régen láttam a fiúkat, úgyhogy kész felüdülés volt ez az epizód. Az elején nagyon nem értettem ezt a rész… hol az a csodaszép fekete Impala? Ellen mióta van életben (ismét)? És Bobby tényleg elvette feleségül?!

 
Na persze ez egy „Mi lett volna ha…” rész.

Sam és Dean egy ügyön dolgoznak Chesterben furcsa „balesetek történtek”, minden helyszínen egyetlen aranyszál marad hátra a fiúk nem tudnak ezzel mit kezdeni. Eleinte vérrokonok halnak meg furcsa körülmények között, de egy idő után már nem tudják egymáshoz kötni az áldozatokat. Új nézőpontra van szükségük. Ellen meg is adja nekik. Minden áldozat 1912-ben a Titanicon érkezett Amerikába. Dean és Sam még sosem hallott a hajóról, így nyomozásba kezdenek. Egy korabeli fotón megtalálják Balthazart, aki sok évvel ezelőtt megmentette a hajót és utasait, és ezzel megváltoztatott egyet és mást…
 
A változás pedig nem tetszik a Végzetnek, így munkába áll, hogy kiküszöbölje a csorbát, ami úgy nagyjából 50 ezer ember meggyilkolását jelenti. Az lenne a kézen fekvő megoldás, ha a hajó elsüllyedne. Dean és Sam még valahogy meg is tudnák oldani némi angyali segítséggel. De akkor elveszítenék azt amit most „visszakaptak”… Így minden erejükkel azon vannak, hogy azt az 50 ezer embert megmentsék. De kik azok? Hogyan találják meg őket? Egyetlen emberről tudnak és őt sem tudták megmenteni. Szóval új terv kell. Vajon hogyan lehet megölni a végzetet?

 

Kiderül, hogy Balthazar csak közvetve felelős a történtekért, egy bizonyos angyal parancsára cselekedett. Castiel adta ki a parancsot. De ezt mindenki előtt titkolja. Sőt ami szerintem még hátborzongatóbb, hogy Balthazar megtartja a titkot és magára vállalja a történteket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr912928656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása