Twilight hírek 3.
2011. május 17. írta: redbandita

Twilight hírek 3.

Ezer éve volt már, hogy a Twilight körüli hírekről beszámoltam volna. Még nagyon sokat kell aludni a Hajnalhasadás első részének bemutatójáig, de sok fotó és hír kiszivárgott már. Így most megmutatom Nektek: Esme szigetét, a hitvesi csókot, Bella menyasszonyi ruháját. Továbbá kiderül ki alakítja majd Renesmee Cullent, vagy Irina-t a Denali klánból...

Már biztos, hogy a 11 éves Mackenzie Foy kapja Bella és Edward gyerekének, Renesmee Cullen-nek szerepét. Őt eddig nem igazán láthattuk filmekben, néhány sorozatban és reklámban tűnt fel a bájos kislány. Már az az információ is kiszivárgott, hogy a Benjamin Button különös életében használt módszerrel fogják idősíteni és fiatalítani Mackenziet.

Irina a Denali-klán vezetője is fontos szerepet kap majd a Breaking Dawn-ban, őt Maggie Grace alakítja. A szőke szépség ismerős lehet már, hiszen szerepelt a Lost sorozatban, továbbá ő volt Liam Neeson lánya az Elrabolva című thrillerben. Emellett szerepelt többek között a Jane Austen könyvklubban, a Rohanásban és a Ködben is.

Bella ruháját már nem sokkal a Napfogyatkozás után elkezdték készíteni:

A násznép néhány tagja:

A hitvesi csók:

Esme szigete:

 

A nászút pillanatai:

Az első erotikus jelenet, ami Pattinson nyilatkozatai szerint nagyon forróra sikerült:

Természetesen Jacob is jelen lesz a Breaking Dawn-ban:

Az Entertainment Weekly címlapján:

Már az első trailerre sem kell sokat várni, mert a hírek szerint az idei (június 5.-i) MTV Music Awardson be fogják mutatni, ahol Kristen Stewart, a Napfogyatkozás, Robert Pattinson, Taylor Lautner és Xavier Samuel is a jelöltek között vannak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr142908303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása