Hatalmas siker az Ötödik sebesség
2011. május 08. írta: redbandita

Hatalmas siker az Ötödik sebesség

Nálunk még csak csütörtökön mutatták be, de számos európai és amerikai országban már az első héten hatalmas siker volt a Halálos iramban: Ötödik sebesség. Vin Diesel új filmje már most többféle rekordot is felállított: A produkció a maga 86,2 millió dolláros első hétvégi bevételével az év legjobban nyitó filmje, egyben a Universal legsikeresebb premierje. Ez a legjobb áprilisi nyitás Hollywood történetében, és Diesel még Spielberg dinóit is leverte: a Universalnál eddig az 1997-es Az elveszett világ tartotta a rekordot a maga 72 milliós bevételével. A Tovább gomb mögött rengeteg képet találtok a különböző premierekről. Itt éppen Paul Walker és Dwayne Johnson kapaszkodik egymásba a Rio de Janeiroban tartott premieren:

A kritikusoknak is tetszik a faltól falig akciókat, kigyúrt srácokat és bikinis lányokat felvonultató produkció: még a legádázabb ítészek is azt mondják, a filmnek ugyan nincs sok köze a logikához vagy a fizika törvényeihez, viszont olyan szórakoztató, hogy a nézőnek tátva marad a szája. A folyamatos akciók látványossága mellett kiemelik, hogy a szereplőválasztás is telitalálat. A producerek visszahozták az eddigi Halálos iram-filmek több főszereplőjét, a hab a tortán pedig Dwayne Johnson, aki Dieselt kergeti árkon-bokron át.

A Kölnben tartott premieren szinte mindenki jelen volt:

Vin Dieselt szétszedték a rajongók:

Dwayne Johnson laza szerelésben érkezett:

Madridban csak Vin Dieselt és Elsa Patakyt kapták lencsevégre:

De így kettesben is nagyon jól érezték magukat:

Persze a közönség itt is autogramért ostromolta Vint:

Moszkvában a férfi főszereplők voltak a sztárok:

Vin Dieselt az oroszok is imádják:

Dwayne Johnsont testőrök védelmezték:

Rio de Janeiroban a női szereplők gyönyörű ruhákban vonultak a vörös szőnyegen. Itt például Jordana Brewster, azaz Mia Toretto:

Gal Gadot, aki a negyedik rész után, most ismét feltűnik:

Elsa Pataky eldobta a rendőr egyenruháját:

Ludacris is jelen volt a rioi premieren:

Képek: Image.net

 




 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr652886785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása