One Tree Hill - 810 - Lists, Plans
2011. március 29. írta: enbee

One Tree Hill - 810 - Lists, Plans

Rövid bevezetés lesz: az énekesünket (Aimee Mann-t) inkább nem is dicsérem, mert ezt lassan minden rész előtt megtehetném, inkább csak annyit javaslok, hogy a Lists, Plans első másfél percét aki teheti, nézze meg!


10. rész: Aimee Mann

A részben történik (Lists, Plans): Újra találkozhatunk a Red Bedroom Records család legfrissebb tagjával Erinnel, aki Kid Cudi fellépése előtt melegíti be a Tric közönségét. Ahol egyébként a kibékülő félben lévő Mia és Alex celeb-csaposkodik, csak hogy Erinnek ne a kongó bárban kelljen majd fellépnie (egyébként a zenén látszik, hogy Peyton már sehol sincsen). Nathan újra egyetemre jár, a tanulásban Jamie segít neki. Az epizód nagy nyertese pedig Brooke. A lány bakancslistáját megtalálta Julian, aki hogy az esküvői költségvetés lecsökkentése miatt megvigasztalja menyasszonyát, most minden egyes pontot szépen valóra vált neki, a'la Landon Carter.

Van egy Erinnél sokkal nagyobb visszatérő is a részben! Quinn ugyanis új kis hobbijához "mentort" keres, és az egyetlen olyan emberhez fordul, akiről tudja, hogy jártas a témában. Ez az ember pedig nem más, mint Dan Scott. Na, ki tudja, hogy mire készül Quinn?

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr82783179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása