Túl sokat cigiznek a Rangoban
2011. március 14. írta: redbandita

Túl sokat cigiznek a Rangoban

Az egyik amerikai antinikotinista szervezet vezetője szerint, káros lehet a nézők egészségére a Rango című új animációs film, mert több olyan jelenet van benne, amelyben a szereplők dohányoznak. Úgy gondolják, hogy még a végén a gyerekek kedvet kapnak a dohányzáshoz e film miatt...
A dohányzás elleni szervezetek most arra kérik az Amerikai Mozgóképszövetséget, hogy adjon korhatáros besorolást a Rangonak. Korábban is előfordult már hasonló eset, de a szervezet elutasította a kérést, mondván, a szex és az erőszak mennyisége alapján állapítják meg a besorolást, a dohányzás már kategória.
Az antinikotinisták egyébként a családi mozik közül a 101 kiskutyában számoltak annyi cigizős jelenetet, mint a Rangoban, hála Szörnyella de Frásznak.

Ez persze semmit nem von le a film értékéből, hiszen a premier hétvégéjén 38 millió dolláros összbevétellel került az észak-amerikai toplista élére, és nálunk is vezet.

Hír: UIP Duna

Kép: Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr632738279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása