Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (108)
2011. március 09. írta: Szilvásgombóc

Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (108)

Kicsit elmaradtam a sorozattal. Igazából nem tudom miért, de nem tudtam magam rávenni, hogy nézzem. Na de most pótolom a múlt heti mulasztásomat.

Nucky Chicagóban van és Eli helyettesíti, vagyis inkább helyettesítené, senki sem keresi fel. Vagyis egy valaki tévedésből elfeledkezett Nucky chicagói útjáról…
 
Angela, Jimmy távozása után sem ment el dolgozni, festeget és a barátnőjével, Maryvel van. Jimmy anyja segítséget kínál, munkát és tanfolyamokat javasol a fiatal anyának, de nem úgy tűnik, hogy hallgatna rá. Nem gondol Thommyra. Azt hiszik Jimmy nem küld pénzt, pedig igen. Csak valaki elfogja a leveleket, hogy a férfi nyomára jusson.
 
Tudam, hogy van valami fájdalmas titok Nucky családjával kapcsolatban, azt hittem Margaretnek fogja elmondani. Mindig is érzékenyen érintette a család és a gyerekek, de most már azt is megtudhatjuk miért.
 
Nucky a kongresszuson igyekszik megcsinálni a szerencséjét, eközben Lucy és Margaret összetűzésbe keverednek. Nucky útja során egy régen látott ismerősbe botlik, mindketten meglepődnek… Atlantic Cityben zajlanak az események. Haza kell mennie, de addig is kell valaki akiben megbízhat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr472723831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása