One Tree Hill - 807 - Luck Be a Lady
2011. február 23. írta: enbee

One Tree Hill - 807 - Luck Be a Lady

Egyre jobban tetszik, amit DeGraw dalával csinálnak. Nem mindig a végeredmény az, ami bejön, hanem maga az elképzelés, hogy minden vendégművész a saját ízlésére formálja  az I don't wanna be-t. A hetedik részhez a Low vs Diamond énekese, Lucas Field vette kezelésbe a főcímdalt, az eredményt a linkre kattintva megnézhetitek. És akinek tetszik Lucas hangja, az mindenképpen hallgassa meg ezt!


7. rész: Lucas Field

 A részben történik (Luck Be a Lady): Brooke elmegy az anyósjelölttel a esküvő expóra, és a kezdeti lelkesedése hamar szerte foszlik. Anyós ugyanis a saját határozott elképzeléseit próbálja ráerőltetni a menyasszonyra... Brooke Hailey-t hívja segítségül, de a barátnő nagyobb kárt okoz, mint hasznot. Julian rájön, hogy férfi barátja nem nagyon van, így nehéz lesz tanút találnia. Male bonding estet tart, amit pókerezésnek álcáz, de hatalmas kudarc az eredmény, mert a résztvevők egész este csak beszólogatnak egymásnak. Erin újra megjelenik a képben, Hailey szeretné őt leszerződtetni a kiadóhoz. Chase pedig úgy tűnik, hogy a két szék közül (Alex és Mia) végül a földre ül. Nate új, sportügynök karrierje hamar a mélypontjára kerül, amikor az első üzleti találkozóján besül a fiú. Nem hiába, ügynöknek lenni is egy szakma, amit tanulni kell(ene)... Azért ne aggódjatok, minden jó, ha jó a vége!

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr882684413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása