Betiltották Kutcher és Portman filmjét
2011. február 16. írta: redbandita

Betiltották Kutcher és Portman filmjét

Az UIP Duna hírei szerint Bruneiben (ami Borneo szigetén található) az ország vezetői megtiltották a moziknak, hogy műsorra tűzzék a Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékot. A filmben Natalie Portman és Ashton Kutcher többször szexuális kapcsolatba kerül, ami az ottani hatóságok szerint botrányos és ellenkezik az iszlám erkölccsel és tanokkal. Már a moziba kerülés előtt cenzúrázták a filmet, Twitteren és Youtube-on látott előzetesek alapján döntöttek így.

Portman egyébként nemrégiben nyilatkozott arról, hogy a drámai sorsú Hattyú királynő (valószínűleg Oscar díjas) alakítása mellett, miért vállal el ilyen közönség filmet is. A 29 éves gyönyörű színésznő elmondta, hogy példaképének tekinti Meryl Streepet, és ha a többszörös Oscar díjas színésznőnek nem derogálnak olyan szerepek, mint a Mamma Mia-ban, akkor ő sem fogja elutasítani a könnyedebb műfajokat sem. Idén így többféle filmben is látjuk majd pl. a Thorban vagy a Király!-ban. Utána viszont szülési szabadságra megy, így hosszú ideig nem látjuk majd a vásznon.

Kép: Getty Images

Forrás: UIP Duna

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr662665959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása