Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (104)
2011. február 01. írta: Szilvásgombóc

Boardwalk Empire - Gengszterkorzó (104)

Jimmy bűntársánál húzza meg magát, így most Allal Chicagóban próbálnak üzlethez jutni, megcsinálni a maguk szerencséjét. Al egy este beoson Jimmy szobájába és az alvó férfi fejéhez pisztolyt szorít. A kis vicces…

Úgy tűnik Jimmy hamar vigaszra lelt Pearl mellett. Ki tudja milyen komoly a dolog. Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi lesz családjával. Nekik most Jimmy anyja nyújt segítséget, vigyáz a kis Thommyra amíg anyja nem ér rá. Egyik este a nagymama vigyáz a kisfiúra, amikor egy new york-i férfi Jimmyt keresi.
 
Nucky igyekszik menteni a menthetőt, hiszen Chalky emberének felakasztásával a feketék szavazatát elveszítheti, így mindenképpen kedvező előrelépést kell produkálni az ügyben. Így aztán a Kuk-Klux Klán vezetőjét teteti meg bűnbaknak.
 
Nuckynak születésnapja van. Hatalmas party készülődik. Mrs. Schroeder fontos feladatot kap a butik vezetőjétől. Neki kell a party helyszínére vinni Lucy különleges selyemruháját. Amint megérkezik, Nucky szeme menten megakad rajta, elbűvöli a férfit. Nem csak külsejével, hanem észjárásával is, így messze felülmúlta Nucky kedvesét, Lucyt. Ennek személy szerint nagyon örültem, annyira hogy azt is elnézem, hogy kissé Hamupipőke szaga volt a jelenetnek.
 
Jimmy új barátnője kurva (ez nekem elsőre nem volt nyilvánvaló), Pearlt egyik kuncsaftja szándékosan nagyon csúnyán megsebesítette.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr102628220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása