Heather Graham - A vakmerő
2011. január 19. írta: Whitebull

Heather Graham - A vakmerő

Ki ne akarna kikapcsolódni a 21. század forgatagából? Ez a történet századokkal korábban játszódik, mondhatni „kosztümös könyv”. Bálok és ruhák és gentleman-ek… Nem is sorolom, inkább ajánlom!

Kat az édesapjával és a húgával hajózik a Temzén, amikor megpillantja, hogy egy másik hajóról David Turnberry a vízbe esik. A jól úszó fiatal nő titkos imádottja után ugrik, majd miután megmentette, annyira kimerül, hogy őt magát a híres londoni fenegyerek, Hunter McDonald, személyesen pecázza ki. Így sértetlenül ússza meg a fürdőt az ifjú hölgy, sőt mi több, bátor tette jutalmául kísérőként elutazhat egy egyiptomi ásatásra. A lány örömmel néz az utazás elébe, hiszen minden vágy meghódítani Davidet.

Később viharfelhők homályosítják el az utazók örömét, egyre több a baljós előjel az expedíció körül… A fiatal báró, hogy megvédje Kat-et, még feleségül is veszi útközben, mivel megígérte az apjának, hogy vigyáz rá.
Az események közepette pedig, Kat és az ifjú báró, a kezdeti nehézségek után, már nem is találják egymást akkora sorscsapásnak…
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr362598293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása