A Disney csatorna ajándéka
2010. december 11. írta: redbandita

A Disney csatorna ajándéka

A Disney Csatorna meglepetésekkel készül kicsiknek és nagyoknak decemberben! Természetesen nem tárgyi ajándékokkal lepi meg rajongóit, hanem filmekkel és sorozatokkal...

Nyilvánvaló, hogy a gyerkek és a tinik is a TV képernyő előtt töltik a téli szünet egy részét. A Disney nekik próbál kedveskedni. Azzal a céllal, hogy ha már úgyis odaülnek a képernyő elé, legalább nekik való műsorokat nézzenek.

December eleje óta folyamatosan meglepetések érik a csatorna nézőit. Rögtön a hónap elején (4-én) levetítették az első egész estés Disney filmet, a Hófehérkét. Ugyanettől a naptól kezdve adásba került a Phineas és Ferb egyik epizódjának karácsonyi verziója is, melyet a hónapban többször is leadnak majd.

December 20-tól kezdve a tinik is örülhetnek, hiszen kedvenc sorozataikból 3-3 részt láthatnak majd, közvetlenül egymás után. Három ilyen sorozat jelentkezik majd megtriplázott epizódokkal: a Zack és Cody, a Varázslók a Waverly helyről és az Aaron Stone.

December 24-én délelőtt pedig a Szörny Rt-t vetítik majd. Aki még nem látta annak itt egy kis részlet belőle:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr712508675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása