Maggie Stiefvater: Linger - Várunk
2010. december 07. írta: Whitebull

Maggie Stiefvater: Linger - Várunk

Már az első rész is borzongatóan jó volt! Sam és Grace az együttlétükért harcoltak, illetve Sam emberalakjáért. Most vajon fordul a kocka?
 
 

 

 

Ismét a vérfarkas-imádat van célkeresztben, ugyanis ez év szeptemberében jelent meg a nagy sikert arató Shiver második része. Első ránézésre örvendtem a könyvnek, ugyanis ha nem is sokkal, de vastagabb a második kötet. Vagyis: több romantikát, akciót, izgalmat rejt.
 
Grace és Sam első közös telének örül, miután Sam kockára tette az életét, hogy végleg ledobja magáról a farkasbőrt és a lánnyal lehessen emberként. Ám boldogságukat és a tervezett közös jövőt hamarosan beárnyékolja Grace rejtélyes betegsége…
 
Sam továbbra is kettős életet él: „mezei emberként” is próbál teljesíteni, valamint átveszi a nevelőapja szerepét, és a falkának, még inkább az új farkasoknak segít. Cole is most ismerkedik a farkas- és az emberbőr közti vékony mezsgyével. Ő azon ritkaságok közé tartozik, akik önként vállalták a farkasbőrt, és az állati létet, hogy felejthessenek.

Mindeközben Sam és Grace ideje egyre fogy, a közös jövő elolvadni látszik a hóval…
 

Érzések és élmények valóságos kavalkádját kelti életre bennünk ezúttal is a történet, noha óriási kérdőjelekkel ér véget a könyv. Ráadásul még elég sokat kell várni a folytatásra, ami a Forever címet viseli.

Kitartást mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr82499265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása