Justified - A törvény embere 1. évad 7. rész (107.)
2010. december 06. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 7. rész (107.)

Raylan és Ava egymás karjaiban alszanak, amikor valaki a hálószoba ajtajából rájuk lő. Szerencsére mindketten sérülés nélkül megúszták, ám ez a támadóról nem mondható el. Raylan eltalálja, de ezúttal lövése nem okoz halálos sérülést, így a támadó egérutat nyer. És megkezdődik a hajsza.


Raylan minden követ megmozgat, hogy megtalálja azt, aki meg akarta ölni Avat. A Crowder család tagjai az első számú gyanúsítottak, főleg Bo, akinek a fiát Ava megölte. De Bo még pár napig börtönben lesz, így csak megbízást adhatott. Raylan igyekszik minden kapcsolatát latba vetni, annak érdekében, hogy Ava biztonságban legyen. Még Boydtól is segítséget kér, aki felnyitja Raylan szemét. Nem is Ava volt a célpont… Raylan hamar rádöbben, hogy Boydnak igaza van.  Így most már az kérdés ki akarja Raylant holtan látni. A rendőrbírónak hamar leesik a tantusz, nekem kicsit több idő kellett hozzá. Talán azért, mert a szálak egészen Miamiig nyúlnak vissza, az ott történtekről eddig még nem sok szó esett.
 
Nem mesélem el az egészet. De egy furcsa momentumot azért megosztok Veletek, amiből szerintem még lesz, lehet valami. A túszul ejtett Ava megmenekül, Raylan megöleli, azt mondja a lánynak, hogy nagyon sajnálja. Ava erre azt mondja „Köszönöm”. De mit? Raylan meg is kérdezi, „mit?”, de nem derül ki több. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
 
Értékelés:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr712497395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása