Maggie Stiefvater: Shiver - Borzongás
2010. november 17. írta: Whitebull

Maggie Stiefvater: Shiver - Borzongás

A Twilight-story több írói fantáziát is megmozgatott. A vámpírokon és farkasembereken felbuzdulva keletkezett ez a könyv is, mely elsősorban a Jacob-rajongóknak kedvez, hiszen ez egy az egyben a vérfarkasokról szól.

Grace-t kicsi korában megharapták a farkasok. Sam, a sárga szemű farkas pedig vár rá, figyeli, tudván, a lány hamarosan csatlakozik hozzá. Vagy mégsem? Évekig plátói a vonzalmuk, amikor egyszer csak a teraszról ugyanaz a sárga szempár néz a lányra egy ember testéből. Sam a hideg hatására „borzong át” farkassá, Grace megpróbálja „átteleltetni”, mert a fiúnak ez az utolsó átváltozása, mielőtt végleg levedli az emberbőrt, és többé nem változik át.

Soha ennyire még nem izgultam a hőmérséklet-változástól olvasás közben. Az írónő stílusa annyira kellemes, könnyen emészthető, hogy amíg olvastam, nem egy étkezés maradt ki, nem tudtam megválni tőle.

A történetet eleinte nem mondanám eseménydúsnak, viszont az érzelmi vonal addig bőven kárpótol ezért, amíg a fejlemények fel nem gyorsulnak. A párocska tökéletes harmóniáját csak a hideg árnyékolja be, de Grace mindent megtesz, hogy kiderítse, ő mitől nem változott át a mai napig.
 
Fiatalos, ábrándos, szerelmes, happy end-es, garantáltan szórakoztató mese, tessék a boltokban keresni! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr982455299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Szilvi_ 2010.11.23. 23:37:04

Maggie Stiefvater December 08-án jön Magyarországra dedikálni :)
Gondoltam szólok :)
süti beállítások módosítása