Justified - A törvény embere 1. évad 5. rész (105.)
2010. november 05. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 5. rész (105.)

Ez a rész leginkább a családé… De nem abban a boldog „úgy örülök, hogy látlak, annyira hiányoztál” formában. Raylan apja, Arlo nem éppen a törvénytisztelet példaképe, és a fiával való kapcsolata sem éppen tökéletes.

 
 
Raylan és apja közös múltjából valójában nem tudunk meg semmit, az epizód csak a jelenre fókuszál. Azt azért az első perctől tudhatjuk, hogy szöges ellentétei egymásnak Raylen a nyugodt, megfontolt; ezzel ellentétben apja heves és lobbanékony. Mondom, mint a tűz és a víz. Arlo bajba keveredik, vagyis inkább keveri magát, nem is először. Helen néni (Raylan mostohaanyja) ezúttal fia segítségét kéri. De nem éppen úgy sülnek el a dolgok, ahogy azt Raylan, vagy mi várnánk.
 
Miközben Raylan apjának igyekszik segíteni, a munkáját sem hanyagolhatja el. Kézre kerít egy, a családjánál rejtőzködő, szökött bűnözőt. De nem ez a fő szál a történetben.
 
Raylan információt kér Arlo bérlőjéről, meg is kapja és mellé még egy kis „jó tanácsot” is. Figyelmeztetik Avaval kapcsolatban. Jobb lenne, ha odébb állna, mert az öreg Crowder hamarosan szabadul. Ava pedig nem számítat dicséretre tőle… hiszen megölte a fiát.

 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr652425137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása